Šiuo metu Australijoje biografiniam filmui apie Elvį Presley besifilmuojantis 63 metų aktorius ir tos paties amžiaus jo žmona apie tai pranešė savo tviterio paskyroje.

T. Hanksas ir R. Wilson yra izoliuoti ligoninėje Gold Kouste Rytų Australijoje, paskelbė Kvynslando valstijos sveikatos apsaugos pareigūnai.


Anot aktoriaus, jis ir žmona pajautė viruso simptomus - karštį, nuovargį, kūno skausmus. Po teigiamų koronaviruso testų aktorius su žmona yra izoliuoti.

„Labas, žmonės, Rita ir aš esame čia, Australijoje. Pasijutome truputį pavargę, tarsi būtume persišaldę, buvo kūno skausmų, – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė T. Hanksas. – Mums buvo atlikti testai dėl koronaviruso ir jų [rezultatai] buvo teigiami.“\

Rita Wilson ir Tomas Hanksas

„Mes, Hanksai, būsim tikrinami testais, stebimi ir izoliuoti tiek, kiek reikės dėl visuomenės sveikatos ir saugumo“, – pridūrė JAV aktorius.

T. Hanksas yra pirmoji didelė Holivudo žvaigždė, viešai pareiškusi, kad užsikrėtė per pasaulį keliaujančiu naujuoju virusu.

Anksčiau jis yra sakęs, kad serga 2 tipo diabetu, kuris laikomas papildomu rizikos veiksniu asmenims, užsikrėtusiems koronavirusu.

Tomas Hanksas and Rita Wilson

Australijoje kol kas patvirtinta daugiau kaip 130 COVID-19 atvejų ir trys mirties atvejai.

T. Hanksas į Gold Koustą atvyko dėl būsimo filmo apie Elvis Presley (Elvį Preslį), kurį režisuos australas Bazas Luhrmannas (Bazas Lurmanas). T. Hanksas vaidins legendinio dainininko ilgametį vadybininką Tomą Parkerį.

Darbai dėl šio „Warner Bros“ filmo po T. Hankso diagnozės buvo sustabdyti.

Australijoje, kurioje izoliuotas T. Hanksas, nustatyti 130 koronaviruso atvejų.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) koronavirusą paskelbė pandemija.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)