Jiedu turės pasidalinti ne tik ketverių metų dukters Everly globą, bet ir dešimtis milijonų, kurių didžiąją dalį uždirbo Ch. Tatumas. Nors vis dar sutuoktiniai yra abu aktoriai ir susipažino besifilmuodami juostoje "Šokis hiphopo ritmu", karjera vėliau nepalyginamai geriau sekėsi Ch. Tatumui.

Jis ne tik buvo išrinktas "People" žurnalo 2012 metų seksualiausiu pasaulio vyru, bet ir suvaidino išties sėkmingose juostose.

Pora susipažino 2006 metais, tačiau tuomet jie dar buvo beveik niekam nežinomi. Vėliau Ch. Tatumo karjera taip šoktelėjo viršun, kad jis tapo vienu daugiausiai uždirbančių aktorių Holivude.

Didžiulius pinigus jam atnešė tokie filmai kaip "Nevykėliai po priedanga", "Magiškasis Maikas". Ch. Tatumas dirbo ne tik kaip aktorius, bet ir kaip filmų prodiuseris.

2013 metais, "Forbes" duomenimis, Ch. Tatumas už vaidmenį gaudavo po maždaug 20 milijonų dolerių ir per tuos metus susikrovė apie 60 milijonų. 2015-aisiais jis į kišenę susižėrė apie 29 milijonus dolerių, dar papildomai uždirbo reklamuodamas savo vardo degtinę.

Skirtingi šaltiniai skaičiuoja, jog aktoriaus turto vertė turėtų svyruoti nuo 60 iki 80 milijonų dolerių.

J. Dewan Tatum taip pat vėliau gavo kelis vaidmenis filmuose, pasirodydavo TV laidose bei muzikiniuose vaizdo klipuose. 2017 metais ji sutiko tapti vieno sportinių drabužių prekinio ženklo veidu.

Pora 2015-aisiais nusipirko daugiau nei 6 milijonus dolerių kainavusį namą Beverli Hilse. Namas erdvus - su šešiais miegamaisiais, lauko baseinu ir sporto sale.

Besiskirianti šeima teigė daugiau jokių naujienų, susijusių su skyrybomis nekomentuos, tačiau šeimos teisės specialistas Steve'as Mindelis sako, kad jei Tatumai prieš vestuves nepasirašė priešvedybinės sutarties, visas jų santuokos metu įgytas turtas turės būti dalinamas lygiai perpus. O kaip pora pasidalins dukrelės globą? Sužinosime netrukus.

Žinia apie skyrybas - lyg žaibas iš giedro dangaus

Pora apie skyrybas pranešė socialiniuose tinkluose.

"Labas, pasauli,

Turime kai ką, kuo norėtume pasidalinti.

Pirmiausia, jaučiamės keistai, kad tokiomis žiniomis turime pasidalinti su visais, tačiau tai padarinys tokio gyvenimo, kokį patys pasirinkome ir esame už tai dėkingi. Gyvename nuostabiu metu, tačiau kartais tiesa gali būti lengvai pakoreguota "alternatyviais faktais". Todėl norime pasidalinti tiesa. Žinokite, jei skaitote apie tai kažkur kitur, gali būti, jog tai išgalvota. Mes jau senokai nusprendėme išsiskirti kaip pora. Ilgai mylėjome vienas kitą ir kartu nukeliavome nepaprastą kelią.

Niekas nepasikeitė - mylime vienas kitą, tačiau meilė yra nuostabus nuotykis, kuris dabar veda mus skirtingais keliais. Nėra jokių paslapčių, sąmoningų įvykių, kurie būtų turėję įtakos sprendimui - tik du geriausi draugai, supratę, kad reikia erdvės ir pagalbos vienas kitam gyvenant kuo pilnatviškesnį gyvenimą.

Mes vis dar esame šeima ir visuomet būsime atsidavę tėvai dukrai Everly. Daugiau šios situacijos nekomentuosime ir iš anksto dėkojame, kad gerbiate mūsų šeimos privatumą. Siunčiame daug meilės, Chan ir Jenna".

Tokią žinutę pora pasiuntė gerbėjams ir jei žinia būtų paviešinta keliomis dienomis anksčiau, dauguma tikrai būtų pagalvoję, jog tai balandžio pirmosios pokštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją