48 metų rokeris tai atskleidė antradienį, rugsėjo 9 dieną, kalbėdamas su Howardu Sternu. „Pavadinimas buvo parašytas didžiosiomis raidėmis – „Žiūrėk, ką tu man dabar padarei“. Pamaniau – kas čia dabar? – prisimena vyras. – Mano kraujo spaudimas šoktelėjo iki dangaus, aš atidariau paštą ir ten buvo nėštumo testas“.

Tuo metu grupės „Bush“ lyderis buvo išvykęs į turą. Namuose jo laukė ne tik ketveriais metais jaunesnė žmona, bet ir du judviejų sūnūs – šešerių Zuma Nesta Rockas ir aštuonerių Kingstonas Jamesas McGregoras.

„Sunkiausias dalykas dabar keliaujant – vaikų ilgesio skausmas“, – sakė G. Rossdale'as ir pridūrė, kad jaunėlis Apollo buvo pradėtas per 2013 metų Tėvo dieną – vieną iš nedaugelio dienų, kai jis buvo namuose.
„Pernai metais aš surengiau 210 pasirodymų, tad suskaičiavau visiškai paprastai, kad kaip tėvas nepaguldžiau jų į lovą 210 kartų“, – apgailestauja roko atlikėjas.

Nors jis kelionėse pasiilgsta savo šeimos, tačiau viliasi, kad kaip muzikantai, jis ir ir jo žmona, įdiegia savo sūnums stiprią darbo etiką. „Man patinka jiems pateikti pavyzdį. Sakau, „Ar jums patinka šis namas? Tokio namo neturėsi, neturėsi baseino, jeigu neišeisi ir nedirbsi“, – aiškina jis.

Naujasis „Bush“ albumas „Man on the Run“ pasirodys spalio 21 dieną. G. Stefani šiais metais darbuosis projekte „Balsas“ („The Voice“). Ji čia atliks mokytojos vaidmenį, o jos sutuoktinis bus jos komandos patarėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)