Arkivyskupas su žiniasklaida pasidalino itin daug emocijų sukėlusio vizito F1 lenktynininko namuose 2016 metų vasarą įspūdžiais.

Anot jo, M. Schumacherio veidas „tapo kiek pilnesnis", tačiau iš esmės jo išvaizda nepakitusi.

„Atsisėdau priešais jį, paėmiau už abiejų rankų ir tiesiog į jį žiūrėjau", – „The Bild" teigia dvasininkas.

„Jis jaučia supančių žmonių meilę, jaučia rūpestį, ir yra neabejotinai dėkingas, kad artimieji jį saugo nuo smalsuolių dėmesio", – konstatuoja dvasininkas.

Septynis kartus F1 čempionas slidinėdamas Prancūzijos Alpėse 2013 metų gruodžio 29 dieną smarkiai susižalojo galvą. Vokietis, kuriam sausį sukaks penkiasdešimt, galva trenkėsi į akmenį – nuo smūgio sutrūko apsauginis šalmas. Sportininkas skubiai nugabentas į ligoninę, jam atliktos kelios sudėtingos operacijos, pusmetį jis išbuvo komos būklės.

2014 metų balandį M. Schumacheris pabudo, buvo perkeltas į privačią kliniką Grenoblyje, kur juo rūpintasi 24 valandas per parą. Skelbiama, kad jį gydė 15 specialistų komanda, o savaitės gydymas atsieina apie 115 tūkst. svarų.

Apie vyro sveikatos būklę jo sutuoktinė Corinna nekalba ir prašo gerbti šeimos privatumą. 1995 metais susituokusi pora augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)