Moteris gavo „Metų dainos“ apdovanojimą už savo populiarųjį hitą „Easy On Me“, skelbia people.com. Adele atrodė nepriekaištingai, vilkėdama pagal užsakymą pasiūtą aksominę „Armani Prive“ suknelę su taškuoto tiulio iškirpte ir šleifu.

Stilistės Jamie Mizrahi, su kuria atlikėja bendradarbiavo ir savo naujausio albumo „30“ pristatymo kampanijos metu, sukurtą įvaizdį vainikavo Lorraine Schwartz deimantiniai auskarai ir žiedas su didžiuliu kriaušės formos deimantu, užmautas ant kairės rankos bevardžio piršto, virš ištatuiruoto žodžio „Paradise“ (Rojus).

Žiedas sukėlė tikrą šurmulį tarp dainininkės gerbėjų socialiniuose tinkluose. Nemažai naudotojų mano, kad Adele subtiliai parodė, jog susižadėjo su savo vaikinu, sporto agentu Richu Paulu. Garsenybių pamėgtos juvelyrės L. Schwartz atstovė spaudai nurodė, kad Adele pasipuošė žiedu iš L. Schwartz kolekcijos.

Adele

Rugsėjo mėnesį Adele instagrame oficialiai patvirtino susitikinėjanti su R. Paulu. Anot šaltinio, tą patį mėnesį jųdviejų santykiai „pasidarė rimtesni“.

„Jai be galo smagu su Richu. Jie daug laiko praleidžia drauge. Regis, Adele yra labai laiminga“, – pridūrė šaltinis.

„Šiemetiniai „BRIT Awards“ buvo pirmas kartas per pastaruosius penkerius metus, kai Adele pasirodė ant raudonojo kilimo. Buvo neįmanoma nepastebėti juodos „Armani Prive“ suknelės su tiuliu ir žiedo ant jos bevardžio piršto! Ar ji susižadėjo?“ – instagrame pasiteiravo rašytojas, straipsnių mados tematika autorius ir pramogų pasaulyje žinomas asmuo Evanas Rossas Katzas. Jo žinutė gavo daugiau nei 8 149 paspaudimus „Patinka“.

„Žiniasklaida nėrėsi iš kalio, norėdama parodyti, kad Adele susiduria su sunkumais, o dabar paaiškėjo, jog ji yra susižadėjusi ir ruošiasi ištekėti, nieko sau“, – stebėjosi tviterio naudotojas @bubblegumbusa. Kitas naudotojas, @meanddarling, parašė: „Negaliu patikėti, kad Adele susižadėjo. Gal kažką praleidau?“

Jungtinės Karalystės (JK) pramogų pasaulio žurnalistė Ellie Phillips tviteryje pakomentavo: „Ar Adele ką tik taip paprastai pranešė pasauliui, jog yra susižadėjusi su Richu Paulu, pademonstravusi žiedą su milžinišku deimantu?“

Tai pirmieji Adele „BRIT Awards“ apdovanojimai po penkerių metų pertraukos ir pirmasis viešas pasirodymas, netikėtai atšaukus koncertinį turą „Weekends with Adele“, kuris turėjo įvykti Las Vegase.

Tiesa, sugrįžusi ant raudonojo kilimo, žvaigždė buvo geros nuotaikos ir netgi pajuokavo, kad po ceremonijos užsisakys maisto iš „McDonald’s“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)