34 metų Kim, pirmą kartą pasirodžiusi ant raudonojo kilimo po žinios, kad su vyru Kanye Westu laukiasi antrojo kūdikio, neslepia, kad šis nėštumas dar sunkesnis už pirmąjį.

„Jeigu sąžiningai, mane labai pykina rytais, pykina dienomis ir pykina naktimis. Vos atsikeliu iš lovos“, – sakė ji leidiniui „Us Weekly“ pirmadienio, birželio 1-osios, vakare Niujorke vykusiuose 2015 metų apdovanojimuose „CFDA Fashion Awards“.

Nepaisant prastos savijautos, ponia West tvirtina esanti sujaudinta ir dėkinga už tai, kad po ilgus mėnesius trukusių varginančių tyrimų ir procedūrų pagaliau savo pirmagimei dukrai North galės padovanoti broliuką ar sesutę.

„Tai visiškai kitoks nėštumas nei mano pirmasis, tačiau esu tokia dėkinga būdama nėščia, kai mes jau net negalvojome, kad mums tai nutiks, – sakė realybės šou žvaigždė. – Ir nesvarbu, kaip bloga dabar“.

Nors moteris neatskleidė, kelintą mėnesį laukiasi kūdikio, manoma, kad galėtų būti apie tris.

Šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė į „mados Oskarų“ teikimo ceremoniją Linkolno centre atvyko vilkėdama permatomą „Proenza Schouler“ suknelę, tačiau nepaisant itin drąsaus drabužio, padidėjusio pilvo požymių nebuvo.

Turint omenyje ankstesnę K. Kardashian patirtį, jos laukia labai nelengvi mėnesiai. 2014 metų sausį, praėjus septyniems mėnesiams nuo North gimimo, pokalbių laidos vedėjai Ellen DeGeneres Kim sakė, kad nėštumo nelinkėtų niekam.

„Galų gale tai vistiek to verta, tad tikrai visa tai iškęsčiau, tačiau nėštumas man nebuvo gera patirtis. Visiškai, – atvirai prisipažino Kim. – Turėjau medicininių problemų, tad buvo tikrai sunku, priaugau daug svorio“.

K. Kardashian pasirodė „CDFA Fashion Awards“ visai netrukus po to, kai jos patėvis pribloškiančiame žurnalo „Vanity Fair“ viršelyje oficialiai prisistatė kaip translytė Caitlyn.

Lytį pakeitės 65 metų buvęs dešimtkovininkas stojo priešais Annie Leibocvotz objektyvą vien su aptemptu korsetu. Liepos mėnesio numerį puošianti nuotrauka pasirodė su antrašte „Vadinkite mane Caitlyn“.

Caitlyn Jenner

Kim PageSix.com sakė, kad palaikė Caitlyn visos fotosesijos metu ir visą laiką buvo pasirengusi patarti.

„Dalyvavau fotosesijoje ir mačiau procesą, padėjau surinkti komandą, – sakė K. Kardashian – Man patiko visame tame dalyvauti ir padėti Caitlyn jaustis tikrai patogiai ir pasitikinčiai. Ji visada manęs klaus panašių dalykų“.

Reperio Kanye Westo žmona įsitikinusi, kad žurnalo viršelio nuotrauka „tokia graži“. Be to, ji jaučiasi dėkinga už tai, kaip pasaulis reagavo į šią žinią. 

„Man patinka, kad visi buvo tokie malonūs ir gailestingi – tai viskas, ko ji iš tikrųjų nori“, – sakė K. Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)