31-ų metų realybės šou „Very Cavallari“ žvaigždė buvo pasipuošusi ryškiai geltona dizainerio Nicolaso Jebrano sukurta ypač giliai dekoltuota suknele, leidusia pasipuikuoti gundančiomis kūno linijomis, bet, deja, atskleidusia kiek daugiau nei derėtų, rašo portalas „People“.

Dar vykdama į apdovanojimams skirtą renginį apie nerimą keliančią iškirptę K. Cavallari prisipažino savo „Instagram“ paskyroje.

„Esu tiesiogine prasme tik per dvi sekundes nuo spenelio pademonstravimo! – sakė ji. – Geriau, kad taip nenutiktų.“

Vis dėlto nemalonios akimirkos K. Cavallari išvengti nepavyko. Kai stovėdama ant raudonojo kilimo pozavo fotografams, jos krūtinė apsinuogino kiek daugiau nei ji būtų norėjusi: iš šono darytuose kadruose tikrai gerai matyti vienos krūties spenelis.

Prie renginį ji prisijungė prie „Twitter“ ir paaiškino, kad tuo metu, kai kalbėjo stovėdama scenoje, pastebėti ko nors intymaus tikrai nebuvo įmanoma.

„Atrodo, kad manote, jog spenelį matėte ir tada, kai sakiau tą prakeiktą kalbą, tačiau tai buvo tik nudegimo saulėje palikta žymė! Tiesiog privalėjau tai paaiškinti“, – patikino ji.

Būdama renginyje K. Cavallari nuolat rašė „Twitter“ žinutes apie finalines realybės šou „Very Cavallari“ serijas, kuriose įamžintas jos gyvenimas su sutuoktiniu Jay Cutleriu ir tai, kaip ji tvarko su prekės ženklu „Uncommon James“ susijusius reikalus. Kai K. Cavallari grįžo į E! kanalu transliuojamas laidas, MTV pranešė apie vėl startuosiantį serialą „The Hills“, tačiau, kaip tikino vienas šaltinis, K. Cavallari jame išvysti nepavyks.

„Tame šou ji dalyvauti negali, nes yra pasirašiusi sutartį su E! – teigė šaltinis – Tačiau ji tebėra artima Heidi [Montag] bei Spencerio [Pratto] bičiulė ir nuoširdžiai dėl jų džiaugiasi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)