Nuotraukoje, kuria trečiadienį „Instagram stories“ pasidalino moteris, matyti, kaip jaunasis modelis demonstruoja savo pilvo raumenis. Ji vilki trumpą pilvą atidengiančią „Betty Boop“ palaidinę, kareiviško stiliaus kelnes ir prie jų priderintą juodą kūdikio krepšį.

Slick Woods, praėjus dviems savaitėms po gimdymo

Nuotrauka šokiravo daugelį gerbėjų, mat modelis atrodo lyg negimdžiusi. Tokios figūros iškart po gimdymo jai greičiausiai pavydėtų bet kuri moteris.

S. Woods, kurios tikrasis vardas yra Simone Thompson, prie nuotraukos prirašė: „Išėjome su mažuoju“. Ji turėjo omenyje savo sūnelį, kurį galima matyti fone gulintį vežimėlyje.

S. Woods, kuri yra artima Rihannos draugė, gimdyti pradėjo dar išdidžiai eidama podiumu, kai rugsėjo 14-ąją per Niujorko mados savaitę pristatinėjo Rihannos sukurtos „Savage x Fenty“ kolekcijos apatinius.

„Iš koto verčiantis apdaras, 14 valandų gimdymo, ir gimė karalius“, – po savo nuotrauka iš renginio „Instagram“ rašė S.Woods.

„Tai gimdančios moters veidas. Daugelis net neįsivaizduoja, ką mums tenka pereiti. Aš sakau: galiu daryti ką tik panorėjusi, kur tik noriu, lygiai tą patį galite ir jūs. Ačiū @qualityrescuequeen ir „Fenty“ šeimynai, kad taip gerai mumis pasirūpino“, – tęsė S. Woods.

Prieš gimstant Saphirui S. Woods interviu Didžiosios Britanijos „Elle“ atskleidė norinti, kad dainininkė Erykah Badu būtų jos dula – gimdyvės padėjėja.

„Ji yra tikras mamos pavyzdys. Moteris, į kurią aš lygiuojuosi“, – žurnalo rugsėjo numeriui sakė S. Woods.

Neaišku, ar E. Badu išties turėjo galimybė priimti kūdikį, turint omenyje, kad S. Woods pagimdė netrukus po to, kai nulipo nuo podiumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)