Apdovanojimų vakaro nepraleido Olivia Wilde, Jasonas Sudeikis, Jennifer Lopez, Anne Hathaway, Adamas Sandleris, Kristen Bell, Nicole Kidman, Saoirse Ronan, Lupita Nyong'o, Charlize Theron, Renée Zellweger, Kate Beckinsale, Christina Applegate ir daugelis kitų pirmo ryškumo garsenybių.

Prieš savaitę vykusioje „Auksinių gaublių“ teikimo ceremonijoje nemažai kritikos strėlių iš „mados policijos“ kliuvo J. Lopez. Tąkart „Valentino“ mados namų kūrinį pasirinkusi viešnia buvo įvardyta kaip viena prasčiausiai apsirengusių damų – esą 50-metė atlikėja ir aktorė atrodė kaip nevykusiai supakuota jau pasibaigusių Kalėdų dovanėlė.

Nepaisant to, šį savaitgalį vykę „Critics' Choice Awards“ J. Lopez tapo nauja proga sužibėti. Ir jau pavyko. Pasak elle.com, deimantukais puošta kūno spalvos mados dizainerio Georgeso Hobeika suknelė buvo tai, kas aktorę privertė sublizgėti. Prie bendro holivudinio įvaizdžio žvaigždė priderino žėrinčius auskarus ir delninę. Be to, apnuogintos nugaros efektas šiam vakariniam drabužiui taip pat suteikė pliusų.

Kino kritikų apdovanojimuose J. Lopez nominuota kaip antraplanė aktorė filme „Hustlers“.

Vakaro metu buvo apdovanoti geriausi kino industrijos atstovai bei jų darbai. Martino Scorseseso „Airis“ buvo nominuotas 14-kai statulėlių, Quentino Tarantino juosta „Vieną kartą Holivude“ – 12-kai. Vis tik geriausia praėjusių metų juosta paskelbtas Q. Tarantino darbas „Vieną kartą Holivude“.

„Auksiniu gaubliu“ Metų filmo kategorijoje apdovanota drama „1917“ tenkinosi vos keliais nepagrindiniais apdovanojimais, o režisieriui Samui Mendesui iš po nosies geriausio režisieriaus statulėlę „nušvilpė“ Q. Tarantino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)