Bene daugiausiai komentarų sulaukė Didžiosios Britanijos atlikėja Dua Lipa, kurios įvaizdis susirinkusiuosius privertė nustėrti. Vienbalsiu ji buvo pripažinta blogiausią įvaizdį pasirinkusia žvaigžde.

„Brit Awards 2018“ akimirkos

Nors renginyje pasirodė ne viena prastą skonį pademonstravusi žvaigždė, pūsta rožine suknele pasipuošusi Dua Lipa patraukė visų dėmesį. Ilgo šleifo ir gerokai trumpesnio priekio suknelę ji pasijuosė juodu dirželiu.

„Brit Awards 2018“ akimirkos

Daugelis scenos atstovų su savimi turėjo ir po baltos gėlės žiedą, kuris simbolizavo paramą prabilti apie šou ir kultūros pasaulyje patirtą seksualinį priekabiavimą išdrįsusioms aukoms. Žvaigždės neslepia, kad tokia nebylia žinute siekia parodyti visiems žiūrintiems apdovanojimus, jog tai, kas vyksta už uždarų durų šou pasaulyje, daugiau negali būti toleruojama.

Ant raudonojo kilimo buvo galima išvysti ir Anne Marie, Gemmą Atkinson, Grace Chatto, Jorją Smith, Clarą Parget, Justiną Timberlake'ą, Palomą Faith, Edą Sheeraną, Ritą Orą, Ellie Goulding ir daugelį kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)