34 metų supermodelis privertė visus atsisukti, kai išniro iš vandens vilkėdama paprastą dviejų dalių bikinį, kuris neslėpė jos ištreniruoto ir įdegusio kūno. Ankštas maudomukas pabrėžė moters dailų kūno sudėjimą. Gražuolei brunetei einant paplūdimiu ir panirus į bangas visiems atvipo žandikauliai.

Dviejų vaikų motina, pagarsėjusi savo nepriekaištingomis kūno linijomis per „Victoria's Secret“ pasirodymus, ir paplūdimiu žingsniavo tarsi podiumu. Anjos ir Noah mama ir verslininko Jamie Mazuro sužadėtinė prie savo bikinio priderino keletą paprastų draugystės apyrankių. Jos auksiniai auskarai derėjo prie metalinių maudomuko detalių.
S
upermodelis apdovanojo save maudynėmis užbaigusi interviu Brazilijos televizijos šou „Estrelas“. Neseniai Alessandra atskleidė, kad tarp „Victoria's Secret“ modelių nėra jokios konkurencijos, jos bet kokiu atveju viena kitą paremia. Interviu žurnalui „Ocean Drive“ apie savo koleges ji pasakojo: „Mes viena kitą įkvepiame“.

Brazilė yra viena iš nedaugelio modelių, kuriems teko demonstruoti legendinę „Fantasy Bra“ – tai tūkstančiais brangakmenių nusagstyta ir milijonus dolerių kainuojanti liemenėlė. Pernai metais pirmą kartą ji buvo demonstruojama ant podiumo kartu su kitu Brazilijos supermodeliu Adriana Lima.

A. Ambrosio tvirtina, kad perduodant legendinę liemenėlę demonstruoti kitai merginai jokių nemalonumų nekyla. „Galbūt šiandien mano eilė segėti „Fantasy Bra“, o kitais metais tai darys kažkas kitas“, – sakė supermodelis. – Kai namuose turi vaikų, yra daug svarbesnių dalykų dėl ko nerimauti“.

Modelio karjera nėra vienintelis Alessandros darbas, mat ji kartu su amerikiečių bendrove „Cherokee“ turi savo mados liniją „Ále by Alessandra“. Jai taip pat teko atlikti nedidelį epizodinį vaidmenį juostoje „Casino Royale“ ir netrukus pasirodysiančiame „Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell“. Alessandra taip pat atliko karjerą baigusio supermodelio Semios vaidmenį Brazilijos muilo operoje „Verdades Secretas“, kuri buvo filmuojama šią vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)