Viena privati kalbų mokykla Zagrebe stengiasi žmones įtikinti mokytis anglų kalbos, primindama jiems pirmosios Jungtinių Valstijų ponios patirtį.

Penkiuose penktadienį iškabintuose reklaminiuose plakatuose vaizduojama pirmoji ponia, stovinti prie plazdančios JAV vėliavos ir sakanti kalbą – tai tikriausiai vyksta per prezidento Donaldo Trumpo rinkimų kampaniją.

Po nuotrauka rašoma: „Tik įsivaizduokite, kiek galite pasiekti, mokėdami šiek tiek anglų kalbos.“

Plakatus iškabinusio Amerikos instituto Zagrebe atstovė spaudai Ivis Buric teigė, kad tokia rinkimine kampanija nėra siekiama pasijuokti iš JAV pirmosios ponios.

„Apie Melanią Trump yra įvairių nuomonių, tačiau faktas tas, kad ji yra pirmoji ponia, – tvirtino I. Buric. – Ji turi daug užduočių, tarp jų – sakyti kalbas angliškai ir užsienio kalba kreiptis į dideles auditorijas.“

Po pirmojo studijų kurso M. Trump išvyko iš Slovėnijos ir dirbo modeliu, o 1998-aisiais per mados savaitės vakarėlį ji susipažino su būsimuoju savo vyru ir JAV prezidentu D. Trumpu.

Jos gyvenimo aprašyme teigiama, kad, be gimtosios slovėnų, ji taip pat kalba anglų, prancūzų, serbų ir vokiečių kalbomis.

M. Trump Slovėnijoje pasisamdė advokatų kontorą, kad ši saugotų jos atvaizdą, šalyje pasirodžiusį ant įvairių produktų: pyragų, apatinių ir turistams skirtų plakatų.

Tačiau I. Buric tvirtina nesibaiminanti neigiamo plakatų kampanijos poveikio.

„Tai teigiama kampanijoje, čia nėra nieko neigiama“, – teigė I. Buric.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją