Beskubant į slėptuvę vienas iš žurnalistų A. Jolie pasiteiravo, ar ši išsigandusi. Moteris atsakė: „Ne, ne, man viskas gerai“.

Nepaisant pavojaus, aktorė elgėsi ramiai ir užtikrintai, aiškiai vykdė visus palydos nurodymus.


A. Jolie yra Jungtinių Tautų vyriausiojo pabėgėlių reikalų komisaro biuro (UNHCR) specialioji pasiuntinė, Ar ji lankėsi Ukrainoje kaip UNHCR pasiuntinė, kol kas nežinoma.

„Šis vizitas mums visiems buvo staigmena“, – parašė Lvivo srities administracijos vadovas Maksymas Kozyckis platformoje „Telegram“, kur jis taip pat paskelbė nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kaip aktorė žaidžia su vaikais ir pozuoja su savanoriais.

A. Jolie taip pat aplankė vienoje ligoninėje gydomus vaikus, kurie buvo sužeisti per, kaip manoma, Rusijos pajėgų raketos smūgį Kramatorsko geležinkelio stočiai.

Ji taip pat pasikalbėjo su savanoriais, teikiančiais psichologinę pagalbą daugeliui žmonių, kurie buvo priversti palikti savo namus kitose Ukrainos vietovėse.

Vėliau Holivudo žvaigždę vienoje Lvivo kavinėje pastebėjo vietos gyventoja Maja Pidhorecka, kuri paskelbė atitinkamą vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Facebook“.

„Geriu kavą ir matau Angeliną Jolie Lvive“, – pranešė nustebusi Lvivo gyventoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją