Remiantis žurnalu „People“, abu žinomi žmonės sutiko su skyrybomis ir nebandė taikytis ar atšaukti šio sprendimo, o teismo dokumentuose jau pakitęs ir judviejų statusas. Iš sutuoktinių jie tapo nesusituokusiais žmonėmis. Tiesa, kurį laiką jie nesutarė dėl visų šešių vaikų globos, todėl turėjo būti sprendžiamas ir šis klausimas.

Jau anksčiau buvo pranešama, jog kaip skyrybų priežastį A. Jolie nurodė „nesuderinamus poros charakterių skirtumus".

Tokia pati priežastis buvo nurodyta ir aktorės Jennifer Aniston, su kuria Bradas Pittas buvo susituokęs nuo 2000-ųjų iki 2005-ųjų, skyrybų prašyme.

Nuo 2004 metų draugavusios ir 2014 metais susituokusios poros šeimoje augo šeši vaikai – trys savi ir trys įsivaikinti.

Angelina Jolie prašo jai skirti visų šešių vaikų globą, leidžiant Bradui Pittui juos aplankyti savaitgaliais. 52 metų Bradas Pittas leidiniui „Daily Mail" sakė esąs labai nusiminęs. „Tačiau kas yra labai svarbu – mūsų vaikų gerovė. Prašau žiniasklaidos jų netrukdyti šiuo nelengvu laikotarpiu", - sakė aktorius.

Nors Brangelina (taip pramogų pasaulyje buvo vadinama Angelinos Jolie ir Brado Pitto pora) pasuko skirtingais keliais, tačiau jiems bus ką prisiminti: bendri vaikai, sėkmingi aktorių duetai sėkminguose filmuose, šimtai raudono kilimo ceremonijų ir milijonai nuotraukų, pasklidusių po įvairias pasaulio fofonaujienų agentūras, portalus ir leidinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)