Garsenybės duktė atvirai prabilo apie savo išgyvenimus: „Jei sakyčiau, kad patiriu stresą, nenusakyčiau nė mažosios dalelės to, ką šiuo metu išgyvenu. Daug ką galėčiau papasakoti, bet, tikiuosi, suprantate, kaip tai sunku – laikau viską giliai širdyje. Visus myliu, esu įsitikinusi, kad su jūsų palaikymu ir bendromis maldomis mano nuostabiausia pasaulyje mama pasveiks, o į mūsų namus grįš džiaugsmas ir laimė“, – toks įrašas pasirodė Annos Zavorotniuk paskyroje.

Komentaruose prie įrašo gerbėjai negailėjo palaikymo žodžių, dalinosi savo istorijomis. Viena mergina papasakojo, kaip jos mamai nepavyko pasveikti nuo smegenų vėžio ir ji numirė. „Mes įrodysime, kad šią ligą įmanoma įveikti“, – pareiškė aktorės duktė Anna.

Kiti gerbėjai rašė apie tai, kokie gandai dabar sklinda apie Anną. Pavyzdžiui, neseniai kalbėta, kad aktorė... mirė, o artimieji tai slepia. „Jiems bus atlyginta“, – parašė mergina.

Aktorės artimieji nesutiko kabėti apie jos ligą per televiziją. „Mes niekada nedarysime šou iš savo tragedijos. Laikau tai sunkia nuodėme“, – pareiškė jie.

A. Zavorotniuk artimieji paprašė už ją pasimelsti

Aktorės artimieji jau anksčiau yra sakę, kad už jokius pinigus neduos interviu. „Anastasijos ramybe ir gerove niekas neprekiauja ir neprekiaus! Niekada, už jokio dydžio honorarą. Ji apsupta absoliučia meile, o artimieji turi vienintelį tikslą – kad jai būtų gerai“, – rašyta artimųjų pranešime.

Aktorės sutuoktinis Piotras Černyšovas šiuo metu daug dirba, kad galėtų sumokėti už žmonos gydymą. Uošvė Valentina Borisovna padeda jam auginti dukterį Milą. Mergaitei jau beveik pusantrų metų. Kalbama, kad būtent mergaitės gimimas po dirbtinio apvaisinimo ir sukėlė pavojingą ligą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)