Neseniai internete pasirodė nuotrauka, kurioje, kaip teigiama, užfiksuoti A. Zavorotniuk ir Piotras Černyšovas. Nuotrauka daryta iš apsaugos kameros medžiagos, todėl yra nespalvota ir neryški. Joje barzdotas vyras sėdi prie vairo, o šalia sėdynėje atsilošusi guli moteris.

Prie nuotraukos buvo teigiama, jog tai - garsių sutuoktinių pora.

„Liūdna ją tokią matyti. Iš visos širdies linkiu sveikatos“, – taip ir panašiai komentavo aktorės gerbėjai.

Kai kam atrodė, kad neetiška viešinti tokias nuotraukas: „Po galais, kas per žmonės, kam to reikia... Pamenu, kaip visur viešino Žanos Friskės nuotraukas! Linkiu jai sveikatos.“

Kiti palaikė aktorės sutuoktinį, kuris rūpinasi žmona: „Koks jis šaunuolis, šitaip ja rūpinasi. Tai labai svarbu.“

Aktorės gerbėjai nutarė pasidomėti, kaip į nuotraukos paviešinimą reagavo artimieji.

„Nesuprantu, kaip žmonės nebijo, juk visi gyvename matomi Dievo“, – atsakė aktorės duktė Anna.

Artimieji kruopščiai saugo 50 m. A. Zavorotniuk nuo viešumos. Nenoriai kalba ir apie jos sveikatos būklę.

„Nesuprantu, kodėl žmones domina svetimas skausmas, – stebėjosi Anna. – Yra absoliučiai neišauklėtų žmonių. Parodykite empatijos. Ir geriau pažiūrėkite garsių dailininkų paveikslų – gal tai bent kiek paskatins dvasiškai tobulėti.“

Aktorei diagnozavo smegenų auglį 2018 m. Teigiama, kad jį sukelti galėjo dirbtinis apvaisinimas, kuriam aktorė ryžosi, norėdama susilaukti atžalų. Kita vertus, specialistai neigia, kad ši procedūra gali sukelti onkologines ligas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)