Balerina buvo akivaizdžiai apsvaigusi nuo alkoholio ir kitiems laidos svečiams neleido ištarti nė žodžio, skelbia starhit.ru. Humoristė Jelena Novikova ir komikas Vladimiras Bucharovas buvo priversti visą vakarą klausytis skandalingosios garsenybės pasakojimų.

A. Voločkova kalbėjo apie susitikimą su Jimu Carrey ir prabangias milijonierių dovanas. Atskiro paminėjimo nusipelnė neseniai įvykęs incidentas su eglute.

„Sėdėjau sau, nieko blogo nedariau. Vasara ėjo į pabaigą, ir staiga pagalvojau: „Dieve, kada daugiau benueisiu prie eglutės.“ Nuėjau ir nusišlapinau, o kitą dieną internete atsirado galybė vaizdo įrašų, kaip Voločkova nusimauna kelnaites. Iš pradžių labai susinervinau, nesupratau, kas mane pakišo. Bet paskui pagalvojau, kad jeigu užpakalis žmones domina labiau nei visi pasaulio įvykiai, tai jau šis tas. Aš – fenomenas“, – didžiuodamasi pareiškė ji.

Galų gale kiti laidos dalyviai visgi gavo progą pasisakyti. Estradinės komedijos (angl. „stand-up comedy“) žvaigždė V. Bucharovas papasakojo istoriją, kaip kartą prie jo kabinėjosi neadekvati girta mergina. Paaiškėjo, kad ji yra balerina. Potenciali meilužė neišleido V. Bucharovo namo, ir jam teko gintis nuo įkyraus korimosi ant kaklo. Keista, tačiau komiko istorija papiktino A. Voločkovą, kuri neslėpė emocijų.

„Pats jai gėrimus pylei! Matei, kokia yra merginos, balerinos, būklė, bet jai nepadėjai. Užuot paguldęs ją į lovą ir apklojęs pledu, nieko nedarei ir dabar viską pasakoji mums? Eik žinai kur! Negražiai pasielgei. Man viskas aišku. Tai nepagarba žmogui“, – širdo A. Voločkova.

Tik po kurio laiko A. Voločkova sutiko tęsti filmavimą ir vėl atsisėdo šalia V. Bucharovo. Pamažu garsenybėms pavyko susitaikyti. Be to, A. Voločkova pradėjo kalbėti apie Didįjį teatrą.

„Šitie Didžiojo teatro išsigimėliai norėjo mane išvyti. Norėjo, kad atsidurčiau gatvėje, o atsidūriau Londono Karališkojoje princo Alberto koncertų salėje. Mane ten priėmė šokti. Direktorius iš karto pasiūlė 18 spektaklių kontraktą, o Didysis teatras toliau žlunga. Įsivaizduojate, bilietų kainos siekia beveik 60 tūkst. rublių [apie 720 eurų]! Norint nueiti su visa šeima, teks išleisti apvalią pinigų sumą. Pigiau atsieis nuskristi į Maldyvus. Anksčiau Didžiajame teatre rinkdavosi nuostabi publika! Žmonės, kurie iš tikrųjų dievina baletą. O dabar ateina tik turčiai su savo silikoninėmis moterimis“, – sakė ji.

Be jokios abejonės, žiūrovus šokiravo šokėjos elgesys. Tiesa, atsirado ir tokių, kurie ją gyrė už drąsą. Jų manymu, be linksmų A. Voločkovos istorijų ši laida būtų buvusi nuobodi.

Tai – ne pirmas kartais, kai garsi šokėja įsivelia į skandalą dėl svaigalų. Neseniai buvo skelbta apie jos atostogas Turkijoje, kurios, panašu, taip pat neapsiėjo be velnio lašų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)