89-erių buvęs ilgametis „Formulės-1“ vadovas su žmona Fabiana Flosi liepą turėtų susilaukti pirmojo bendro vaiko, praneša žiniasklaida. Teigiama, kad tai turėtų būti berniukas.

Kaip praneša CNN, Jungtinės Karalystės naujienų agentūrai „PA Media“ B. Ecclestone‘as apie tai, kad vėl taps tėčiu, sakė: „Nematau jokio skirtumo tarp tapimo tėčiu būnant 89-erių ir 29-erių. Man regis, susiduri su tomis pačiomis problemomis. Viskas bus gerai“.

Būsimajam tėčiui, kuris turi tris suaugusias dukteris iš ankstesnių santuokų, tai bus pirmasis sūnus. Kaip praneša „The Telegraph“, B. Ecclestone‘as turi penkis anūkus ir vieną proanūkį.

„Tamara nepaprastai džiaugiasi dėl jų abiejų“, – apie B. Ecclestone‘o dukters Tamaros džiaugsmą dėl tėčio ir pamotės „People“ kalbėjo jos atstovas.

Pasak „The Telegraph“, B. Ecclestone‘as pasakojo, kad pora šiuo metu yra Brazilijoje. „Na, mums teks šiek tiek palūkėti – matysime, ar mažasis atkeliaus į šį pasaulį Brazilijoje, ar Anglijoje“, – sakė buvęs „Formulės-1“ vadovas. Jis taip pat teigė, kad šįkart jaučiasi „kiek labiau atsipalaidavęs“ dėl būsimos tėvystės.

Pasak „The Independent“, B. Ecclestone‘as šveicarų dienraščiui „Blick“ šmaikštaudamas sakė besiviliantis, kad jo būsimasis sūnus „netrukus išmoks žaisti nardais!“.

„Kaip ir visi tėvai, turiu tik vieną troškimą: noriu, kad kūdikis gimtų sveikas“, – sakė 44-erių B. Ecclestone‘o žmona F. Flosi. „Viliuosi, kad jis niekuomet nesusidomės „Formulės-1“ sritimi“, – pridūrė moteris.

B. Ecclestone‘as ir brazilė rinkodaros vadovė F. Flosi susituokė 2012 metais. Anksčiau B. Ecclestone‘as buvo vedęs Ivy Bamford, su kuria susilaukė dukters Deborah, ir Slavicą Radic – šioje santuokoje gimė dukterys Tamara ir Petra.

2017-ųjų sausį „Formulės-1 vadovo pareigose B. Ecclestone‘ą pakeitė Chase’as Carey. BBC tada pranešė, kad B. Ecclestone‘as iš šios veiklos nepasitraukia – į pensiją išėjęs vadovas ketina būti „valdybos patarėju“.

Naujiena apie būsimąjį britų magnato kūdikį pasirodė prabėgus trims mėnesiams po to, kai, kaip teigiama, iš B. Ecclestone‘o dukters Tamaros, modelio ir televizijos laidų vedėjos, namų Londone netoli Kensingtono rūmų ilgapirščiai pavogė brangenybių, kurių vertė – 62 mln. eurų. Tuo metu Tamara buvo išvykusi atostogauti su šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)