44-ąją apdovanojimų ceremoniją šį kartą buvo patikėta vesti modeliui Gigi Hadid ir humoristui Jay Pharoahui.

Įsisiūbavus prestižinių apdovanojimų dalyboms, vedėjai nusprendė pašmaikštauti aktualiausia pastarojo meto tema JAV.

Raudona suknele pasipuošusi H. Hadid rėžė savo kolegai J. Pharoahui, kad dažniausiai jis imasi humoristinių intarpų ir scenoje demonstruoja įvairių žmonių parodijas, tad šį kartą šios iniciatyvos ėmėsi ji.

„Repetavau savaitę“, – šyptelėjo Gigi ir, kiek pasisukusi į šoną, pranešė, kad tuoj „nustatys“ Melanios Trump veido išraišką. Papūtusi lūpas bei primerkusi akis Gigi pradėjo savo kalbą: „Aš myliu savo vyrą, prezidentą Baracą Obamą ir mūsų vaikus: Sashą ir Malią.“

Minia, išgirdusi šiuos žodžius, pradėjo tiesiog šėlti.

Gigi paruoštą Melanios parodiją galite pamatyti čia:

DELFI primena, kad vos prieš kelias dienas paaiškėjo, jog naujuoju JAV prezidentu išrinktas skandalingasis respublikonas Donalndas Trumpas. Jo žmona Melania, sakydama pirmąją būsimos pirmosios JAV damos kalbą, buvo pričiupta plagijuojant.

Internautai netruko pastebėti, jog dauguma Melanios ištartų frazių – jau kažkur girdėtos.

Tiesa, ne šiaip kažkur, naujoji būsimoji pirmoji dama savo kalboje kartojo esamos pirmosios JAV damos, Michelle Obamos mintis, išsakytas prieš aštuonerius metus.
Skandalingąją Melanios kalbą ir nuplagijuotas citatas galite išgirsti čia (nuo antros minutės):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)