Naujausioje realybės šou „My Strange Addiction“, kurioje dalyvauja A. Guerra ir jo kuriamas Madonnos personažas, serijoje vaikino mylimasis Michaelas iškėlė jam ultimatumą: „Noriu susitikinėti su vaikinu. Nenoriu susitikinėti su 56 metų moterimi“.

Michaelas mylimajam sakė, kad jam jis labai labai brangus, o jo priklausomybė nuo Madonnos „kaip reikiant kenkia poros santykiams“.

„Aš niekaip negaliu suprasti. Kada tai baigsis? Nori atsidurti komoje ir niekada nebepabusti?“, – klausė Michaelas.

Adamas jam atsakė: „Tai labai žiaurus pareiškimas“.

A.Guerros motina Annette Guerra taip pat nepatenkinta sūnaus susižavėjimu Madonna. Tiesą sakant, moteris pripažino „negalinti pakęsti tokios situacijos, ją slepianti net nuo artimiausių draugų“.

„Madonną įsimylėjau, kai man buvo 15 metų. Ji sugebėjo prakalbinti mano sielą. Esu priklausomas nuo noro būti kaip ji. Kai esu Madonna, jaučiuosi gerbiamas. Nežinau, kas tas Adamas“, – teigia pats A. Guerra.

Galiausiai jaunas vyras supranta, kad mylimojo noras jam žymiai svarbesnis nei priklausomybė nuo popkaralienės įvaizdžio.

„Aš esu Madonna. Bet noriu būti ir Adamas“, – jauno vyro skruostu ritasi ašara.

Realybės šou serija baigiasi tuo, kad A. Guerra nusprendžia būti savimi. Jis parduoda visus Madonnos apdarus ir grįžta pas mylimąjį.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai Adamas viešai pažada atsisakyti priklausomybės Madonnai. Per visus tuos metus jis sukaupė Madonnos kostiumų už daugiau nei 100 tūkst. dolerių (88,28 tūkst. Eur).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)