Aktorė paliko Angliją po teismo posėdžių, per kuriuos buvo klausomasi parodymų dėl šmeižto, susijusių su buvusiam jos sutuoktiniui, taip pat aktoriui, 57-erių Johnny Deppui pareikštu ieškiniu.

Sprendžiant iš nuotraukų, jau kurį laiką A. Heard viešinamų socialiniame tinkle „Instagram“, būtent kelionė į Turkiją tapo tolesniu įžymybės pasirinktu maršrutu. Ir štai Stambule – mieste, kuriame A. Heard keletą dienų buvo apsistojusi, jai nutiko dar viena „Twitter“ auditoriją ypač sugluminusi ir papiktinusi istorija.


Visiškai neseniai A. Heard pasidalijo nuotrauka, nufotografuota jai vaikštinėjant po miestą. Aktorė įsiamžino vienos mečetės teritorijoje esančių senų kapinių fone.

„Ištisą dieną gėrėjausi Stambulo mečetėmis. Meilė šiam miestui mane tiesiog perpildžiusi“, – parašė aktorė komentuodama nuotrauką.


Minėtina, kad A. Heard senokai atėmė iš savo sekėjų galimybę komentuoti asmeninio „Instagram“ puslapio turinį, todėl šios konkrečios nuotraukos aptarimas persikėlė į „Twitter“. Kaip tik čia nemenkas būrys internautų pažėrė aktorei priekaištų dėl demonstruojamos nepagarbos musulmonų tradicijoms, šventovėms ir noro pasireklamuoti. Kas gi sukėlė tokį pasipiktinimą? O, pasirodo, tai, kad nuotraukai pozuojanti aktorė nedėvi liemenėlės ir tai akivaizdžiai matyti per plonytę palaidinę su gilia iškirpte, tik šiek tiek pridengta skarele.


„Ar Amber Heard tikrai įžengė į mečetę su persišviečiančiais speneliais? Kas per nepagarba?“ – parašė vienas komentatorius.

„Pagarba kitų žmonių religijai, Amber supratimu, – tai šaliku pridengta galva ir liemenėlės nedėvėjimas po plona, permatoma palaidine. Ši nuotrauka parodo, kokia A. Heard veidmainė. Ji prieštarauja pati sau“, – sureagavo kitas „Twitter“ naudotojas.


Praėjus dienai aktorė paskelbė socialiniame tinkle savo atsakymą į tokio tipo komentarus. Mečetes ji prilygino muziejams ir bažnyčioms, pareikšdama, kad šie objektai yra tapatūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)