34 m. A. Pugačiovos sūnėnas Vladislavas ketina susigrąžinti sūnų iš ankstesnių santykių. Jis ir jo buvusi mergina Viktorija dėkingi Primadonai už pagalbą, tačiau patys nori auginti savo sūnų.

„Jūs juk moteris. Turite mažų vaikų. Kam gi taip? – kreipėsi berniuko mama į dainininkę. – Aš suprantu, kad pralaimėsiu, jei jie panorės. Kas aš, palyginus su ja. Bet aš eisiu ir kovosiu už savo vaiką. Ji dabar mus nubaudė, ir mes patys dėl to kalti. Mus tiesiog buvo ištikusi krizė.“

Šiuo metu aštuonerių Ženią augina asmeninis atlikėjos vairuotojas Igoris. Jam suteikta laikinoji vaiko globa.

„Noriu, kad vaikas būtų šalia. Taip, jam viskas suteikta: geras išsilavinimas, jis gerai jaučiasi. Kai sūnus gyvens su manimi, mes privalome jam suteikti tą patį. Viskas eina link to. Derybos su kita šalimi taip pat vyksta“, – pranešė dainininkės sūnėnas NTV televizijos laidoje „Nepatikėsi!“

Pažymėsime, kad dabartinė Vladislavo išrinktoji Guzel palaiko sutuoktinio sprendimą susigrąžinti sūnų. Moteris mano, kad būsima mažylė ir Ženia turėtų augti vienoje šeimoje.

O A. Pugačiovos sūnėnas jaudinasi dėl mylimosios būklės. Jo teigimu, Guzel nervinasi ir išgyvena dėl menkiausios smulkmenos. „Bet mano totorė labai stipri. Ji viską įveiks. Tokių, kaip ji, daugiau nėra“, – su meile apie žmoną kalba Vladislavas.

Beje, neseniai A. Pugačiovos sūnėnas pakliuvo į ligoninę. Vladislavo sutuoktinė pranešė, kad jis buvo hospitalizuotas dėl skausmo širdies srityje, tačiau paaiškėjo, kad vyras turi problemų su kasa.

„Šiuo metu esu ligoninėje. Visi nori man primesti alkoholizmą, bet aš negeriu. Man pankreatitas – kasos cista. Tiesiog viskas paaštrėjo. Man stato lašelines, gal operuos. Gydytojai nežino, kad esu Alos Pugačiovos giminatis. Atvykau čia kaip paprastas žmogus, o ne koks išrinktasis. Pats susitvarkysiu“, – pareiškė dainininkės sūnėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)