„Jam niekada dar neteko vartoti vaistų. Jis gali čiaudyti ar sloguoti, tačiau niekada neserga tiek, kad negalėtų eiti į mokyklą. Tik dukart jis yra pasakęs, kad nesijaučia gerai, tačiau tai tetruko porą valandų, o po to vėl lakstė po namus“, – žurnalistams gyrėsi 42 metų filmų žvaigždė.

Pati A. Silverstone vegane tapo būdama 21-erių ir jau ne kartą savo neatremiama nuomone stebino pasaulį. Tuomet, anot jos, dar niekas nežinojo, kas yra veganiškas gyvenimo būdas ir aktorė jautėsi lyg ateivis, rašo Dailymail.

Tiesa, veganais ji augino ir keturis savo šunis. TV laidos vedėjas pajuokavo: ar nebijai, kad vieną dieną tie šunys suvalgys tave gyvą?

Šių metų gegužę A. Silverston išsiskyrė su vyru, S.T.U.N. vokalistu Christopheriu Jareckiu. Pora buvo susituokusi nuo 2005-ųjų.

Neseniai A. Silverstone išleido klygą „Kind diet“ (liet. „Draugiška dieta“), kur galima pasisemti idėjų veganišką gyvenimą propaguojantiems žmonėms.

Kritikos dėl veganizmo ji labiausiai sulaukė tuomet, kai jos sūnus nebuvo sulaukęs nė metų. Aktorė paviešino vaizdo įrašą, kaip ji maitina savo vaiką – pirmiausiai sukramto maistą pati, tuomet iš savo burnos perduodama jį savo atžalai.

Tai sukėlė tokias audras, kad vieno jos filmo pristatymo spaudos konferencija virto žodžių karo lauku – aktorei teko gintis nuo aštrių žurnalistų klausimų. Jos pagrindinis argumentas buvo tas, kad žmonės taip maitinosi tūkstančius metų ir tai jokia naujiena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)