„Kiekvieną kartą, kai jis norėdavo atsisukti atgal ir bandyti grąžinti karjerą į vėžes, ji priversdavo kartu su ja vykti į turus po Aziją ar Europą“, - apie A. Lavigne elgesį pasakoja atlikėjai artimas šaltinis.

Dainininkė 2011 metų pabaigoje išleido jau ketvirtąjį albumą „Goodbye Lullaby“, be to, rūpinasi drabužių linija „Abbey Dawn“.

Buvęs „Hills“ žvaigždė B. Jenneris, anot šaltinių, nuolat jautė dabar jau buvusios merginos spaudimą.

„Jis nieko nedirbo, bet norėjo. Nelaimingi buvo abu, nes jis norėjo siekti karjeros, o ji norėjo, kad jis tik būtų šalia“, - sakė šaltinis ir pridūrė, jog B. Jenneris paskutiniu metu gavo ne vieną pasiūlymą filmuotis televizijoje.

Pora buvo kartu nuo 2010 metų pavasario. Atlikėja neslėpė esanti tiesiog susižavėjusi B. Jenneriu. 2010 metų rugpjūtį vyrukas savo šukuoseną patobulino ant galvos šono išsiskusdamas A raidę. Taip pat sklandė gandai, jog aktorius ant rankos išsitatuiravo mylimosios vardą.

Pati atlikėja, 2009 metais nutraukusi trejus metus trukusią santuoką su Derycku Whibley, nutrauktų santykių nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)