Internete pasirodžius M. Galkino koncertų Izraelyje įrašams, komikas sulaukė kritikos bangos, skelbia unian.net.

Dalis rusų jį vadina tėvynės išdaviku. Trečiadienį, birželio 8 d., M. Galkinas viską paaiškino: vyro teigimu, jis kritikuoja konkrečius Rusijoje gyvenančius asmenis, tačiau jokiu būdu nešmeižia visos šalies. Apie tai galite skaityti paspaudę čia.

Parodijų meistro vaizdo įrašą A. Pugačiova paskelbė savo instagramo paskyroje ir parašė „Turintys ausis – išgirs“.

Tokiu lakonišku sakiniu atlikėja atsikirto visiems savo šeimos kritikams, kurie ją užsipuolė dėl išvykimo iš Rusijos. Beje, primadona išjungė komentavimo funkciją.


Priminsime, kad pirmosiomis invazijos į Ukrainą dienomis A. Pugačiova su šeima išvyko į Izraelį. Būdamas svečioje šalyje, komikas M. Galkinas tęsia informacinę kovą ir atvirai kalba apie karą Ukrainoje.

Už tokią griežtą antikarinę poziciją jis jau buvo „uždraustas“ Rusijoje. M. Galkiną atleido iš Pirmojo kanalo, kur jis dirbo šešerius metus, ir atšaukė visus koncertus. Taip pat Rusijoje norima jam iškelti baudžiamąją bylą.

Nepaisant to, M. Galkinas sėkmingai koncertuoja Izraelyje, o dalį uždirbtų pinigų skiria pabėgėliams iš Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją