Dar praėjusių metų rudenį stilistas Džordžas Rovalsas pareiškė, kad dirbo su atlikėja ir žino apie jos „ligą“. Taip pat jis teigia, jog palaiko ryšį su A. Pugačiova ir yra gerai susipažinęs su jos dvasine ir fizine būkle, skelbia unian.net.

„Aš net gerai nežinau, kas jis toks. Net jo neprisimenu. Gal kada ir buvo atėjęs, bet su tuo žmogumi manęs nesieja jokie ryšiai“, – Rusijos žiniasklaidą patikino A. Pugačiova.

Taip pat žymioji moteris pakomentavo „apiplėšimą“. Rusijos žurnalistė tvirtino, kad į A. Pugačiovos ir Maksimo Galkino namus buvo įsibrovę vagys. Dainininkė netgi pareiškė, kad tokius gandus skleidžiantiems žmonėms „negerai su galva“.

„Kai skaitai, kad Cezarėjoje esantis tavo prabangus namas, dvaras, buvo apvogtas, pradedi svarstyti, ar viskas gerai su galva tokius dalykus išsigalvojantiems žmonėms. Pirma, gyvenu ne Cezarėjoje.

Antra, niekas mūsų neapvogė. Trečia, niekas iš mūsų neatėmė pilietybės. Galbūt jie tiesiog nori, kad manęs ir Makso gailėtųsi, todėl ir stengiasi. Dar ir pinigėlių už tai gauna“, – reziumavo A. Pugačiova.

Delfi primena, kad kalbas apie atlikėjos sveikatos problemas paaštrino neseniai internete pasirodžiusi nuotrauka, kurioje įamžinta į Laimos Vaikulės koncertą atvykusi Ala. Akyli internautai ant garsios estrados žvaigždės rankos pastebėjo darinį, panašų į auglį. Žinia žaibiškai pasklido „Telegram“ kanale „NeMalakhov Telegram“.

„Beje, pažiūrėkite, koks auglys ant rankos... Baisu“, – stebėjosi vienas iš komentatorių.

Scenos primadonos ginti stojo žinoma tinklaraštininkė Anna Kalašnikova. Ji tikino, kad viskas nėra taip blogai, kaip rašoma spaudoje.

Kalašnikova ragino nespekuliuoti remiantis viena nuotrauka ir gerbti garbaus amžiaus žvaigždes, kurios viešumoje stengiasi išlikti orios.

„Man atrodo, kad tokiame amžiuje mes nei vienas nebūsime toks, koks buvome. Tokia yra realybė. Tai laukia mūsų visų . Manau, kad pagal savo amžių, Ala atrodo puikiai – išlaiko figūrą, stilingai rengiasi. Jos pavyzdžiu reikia sekti, o ne viešai pasmerkti!“, – sakė Anna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją