Maksimas Galkinas Rusijoje vadinamas išdaviku – tokių kaltinimų jis sulaukė už tai, kad palaiko Ukrainą ir netyli dėl rašistų vykdomų žiaurumų. Humoristo pasirodymai Rusijoje jau uždrausti, reklaminiai kontraktai nutraukti. O dabar žurnalistė Alena Žigalkina, remdamasi savo šaltiniais, savo „YouTube“ kanale papasakojo, kad parduodama M. Galkino ir A. Pugačiovo pilis Griazės gyvenvietėje.

Remiantis žurnalistės turima informacija, prabangaus būsto kaina prasideda nuo dešimties milijonų dolerių. Namas tikrai ne iš pigiųjų. Pirmiausia jis net šešių aukštų. O paties paskutinio lubos – iš stiklo. Pilyje taip pat įrengtas baseinas, kino teatras, lauko teatras ir prabangus sodas.

Gandai, kad garsioji Rusijos pora ketina parduoti šį savo nekilnojamo turto objektą, sklandė jau seniai, tačiau M, Galkinas šios situacijos nekomentuoja.

Tiesa, prieš kurį laiką Ukrainos žurnalistė Maša Jefrosinina taip pat buvo užsiminusi, kad M. Galkinas po pasisakymų apie karą Ukrainoje sulaukė rusų keršto ir neteko kone visko.

„Jisai neteko visko. Detalių viešinti neleido, bet pasakysiu, kad pilies (namų Griazės kaime netoli Maskvos, kuriuose gyveno su Ala Pugačiova ir vaikais) jau nebėra. Viskas iš jo atimta ir ruošiamasi kelti baudžiamąją bylą. Jis be gailesčio išbraukiamas, šmeižiamas spaudoje. Jam atsitiko visa tai, ko bijo Rusijos artistai“, – dėstė žinomas ukrainiečių televizijos veidas.

Priminsime, kad šiuo metu M. Galkinas su A. Pugačiova ir vaikais yra Izraelyje. Remiantis žiniasklaidos turima informacija, šeima apsistojusi Cezarėjos mieste, kur gyvena daug garsių Izraelio advokatų, televizijos žvaigždžių. A. Pugačiova ir M. Galkinas ten nuomojasi namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)