Ceremoniją vedė Elviu Presley persirengęs žmogus, skelbia reuters.com.

Neįprastos vestuvės buvo tiesiogiai transliuojamos per garsenybių tinklalapį TMZ, kuris pranešė, kad veiksmas vyko koplyčioje „Viva Las Vegas Wedding Chapel“. Čia rengiamos vestuvės E. Presley tematika.

Abiejų aktorių atstovai į „Reuters“ prašymą pakomentuoti neatsiliepė.

23 metų britų aktorė M. Goth su septyneriais metais vyresniu Sh. LaBeoufu susipažino 2013 metų Larso Von Triero juostos „Nimfomanė“ („Nymphomaniac“) filmavimo aikštelėje. Nuotaka vilkėjo paprastą baltą suknelę ir nuometą. Jaunikis pasirinko kostiumą ir sportbačius.

Mia Goth ir Shia LaBeoufas

E. Presley persirengęs vyras vilkėjo juodą netikrais briliantais puoštą kombinezoną ir dėvėjo akinius nuo saulės. Trumpos ceremonijos metu pora apsikeitė žiedais ir ištarė vienas kitam priesaikos žodžius.

„Mia, Shia, ar abu sutinkate būti vienas kito skalikais? Neavėti mėlynų zomšos batų per lietų, visada būti vienas kitam pliušiniais meškiukais ir vienas kitam suteikti didelį gabalą karštos meilės?“ – klausė ceremonijos vedėjas jaunavedžių žodžiais iš kelių populiariausių E. Presley dainų.

Ceremonija baigėsi sutuoktinių pirmuoju bučiniu fone skambant Bruce’o Springsteeno kūriniui „Hungry Heart“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją