Pirmą kartą jie kartu pasirodė per „Auksinių gaublių“ ceremoniją, tuomet pora drauge žengė raudonuoju kilimu. Jimas Carrey su Ginger Gonzaga drauge užfiksuoti buvo ir tada, kai Vakarų Holivude, Kalifornijoje vaikštinėjo susikibę rankomis, kas tik patvirtino spėliones ar jie kartu.

Nors apie savo santykius jie neatviravo, Jimas neslėpė savo susižavėjimo naująją širdies drauge ir „Auksinių gaublių“ ceremonijos metu sakė, kad ji neįtikėtina, neįprastai talentinga ir nuostabi asmenybė. Taip pat aktorius juokavo, kad pasirodymas drauge ceremonijoje, ne tokia ir bloga vieta pirmajam pasimatymui.

Jimas Carrey ir Ginger Gonzaga

Anksčiau aktorius yra sakęs, kad nepaisant to, jog gyvena gan izoliuotą gyvenimą, vis tiek išeina prasiblaškyti.

„Aš mėgstu skaityti, man patinka piešti ir lipdyti skulptūras. Taip pat aš einu į pasimatymus“, - sakė jis Daily Mail žurnalistams.

Anksčiau Jimas Carrey buvo vedęs aktorę Melissa Womer, po to – Lauren Holly. Abi santuokos iširo, bet į aktoriaus gyvenimą įžengė nauja meilė – Cathriona White. Su pastarąją Carrey buvo iki pat jos mirties. Cathriona mirė nuo vaistų perdozavimo, kas stipriai sukrėtė Jimą ir iki 2018 jis vengė su kažkuo susitikinėti.