Pernai metais H. Grantas tapo tėvu – aktorė Tinglan Hong pagimdė dukrą Jessicą. Vis dėlto dabar jis visą dėmesį skiria ne savo atžalai – jis pasidavė automobilių manijai. Aktorius neslepia, kad mašinos padeda jam atsikratyti kankinančių egzistencinių klausimų, kurie bėgant metams vis dažniau jį aplanko.

„Mane apėmė nauja manija – automobiliai, – atvirauja H. Grantas. – Aš susidomėjau automobilių lenktynėmis. Mokausi vairuoti ir einu į lovą su savo „iPad“, kad galėčiau perskaityti viską apie tai, kaip veikia alkūninis velenas ar diskiniai stabdžiai. Tai nenormalu. Nežinau, iš kur visa tai. Greičiausia tai vidutinio amžiaus krizė. Taip, būtent tai man ir nutiko“.

Anksčiau ilgus metus susitikinėjęs su Elizabeth Hurley, vėliau palaikęs romantiškus santykius su Jemima Khan, H. Grantas tvirtina tik dabar pradedantis suprasti moteris. Žurnalui „Total Film“ jis samprotavo: „Tai, jog moterys yra neprognozuojamos, yra labai žavu, ar ne? Man šioje srityje sekasi jau kiek geriau, bet tam prireikė daugybės metų. Man penkiasdešimt vieneri ir aš tik pradedu suvokti kai kuriuos dalykus, kurių mes, vyrai, dažniausiai nesuprantame“.

Taip pat aktorius neslepia, kad jam malonu matyti savo pavardę „seksualiausių kino žvaigždžių“ sąrašuose, tačiau tvirtina, kad tai nėra vienintelis jo gyvenimo tikslas. „Visa tai tėra vieni pliusai. Negaliu apsimetinėti, kad neturiu savimeilės. Kiekvienam vyrui tai patiktų. Vis dėlto tai nėra mano egzistavimo prasmė“, – atviravo H. Grantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją