Los Andžele greitkeliu važiavęs aktorius dėl greta važiavusio automobilio vairuotojo veiksmų nesuvaldė motociklo, todėl jam dėl patirtų traumų teko vykti į ligoninę. Kaip rašo „The Daily Mail“, skubios medicininės pagalbos ekipažą iškvietė įvykio liudininku tapęs asmuo.

Laimei, panašu, kad rimtesnių sužeidimų jis vis dėlto nepatyrė. Kaip teigė šaltinis, G. Butleriui kaulai nelūžo – vien mėlynės ir įdrėskimai.

„Kažkas iškvietė skubią pagalbą, atvyko medikai ir išgabeno Gerardą į artimiausią ligoninę, kur imtasi jo patirtų sužalojimų gydymo.“ – teigė šaltinis. Panašu, kad avarija įvyko dėl automobilio kaltės, bet aktoriaus šis incidentas neišgąsdino ir jis planuoja ir toliau dalyvauti paruošiamojoje veikloje, skirtoje pasiruošti šią savaitę numatytam naujojo filmo „Geostorm“ pristatymui.

Avarija įvyko po to, kai dažnai motociklu važinėjantis G. Butleris neseniai pasirodė laidos „Late Night with Seth Meyer“ eteryje, kur aptarė naująjį savo vaidmenį katastrofų dramoje "Globalinė audra".

Šiame filme jam teko Jake‘o Lawsono – palydovų kūrėjo ir buvusio kosminės stoties vado – vaidmuo. Jo įkūnytas herojus mėgina išgelbėti pasaulį nuo orus kontroliuoti skirto palydovų tinklo bandymų atakuoti Žemę.

Naujajame filme, kurį kino teatruose bus galima išvysti jau nuo šio savaitgalio, aktoriui pateikta nemažai geros fizinės formos reikalaujančių iššūkių, todėl jam teko skirti dėmesio savo sveikatai stiprinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)