Aktorius teigia, jog dukterys prasirgo gan lengva forma, o jiems su žmona teko pasikankinti.

„Norėjau jums papasakoti, kas įvyko mano gyvenime per pastarąsias dvi su puse ar tris savaites. Taigi, aš, mano žmona Lauren ir dvi dukrelės buvome užsikrėtę COVID-19“, – tokiais žodžiais D. Johnsonas-Uola pradėjo instagrame paskelbtą vaizdo įrašą.

„Prisipažinsiu, tai buvo vienas sudėtingiausių išbandymų man ir mano šeimai, – tęsė filmo „Džiumandži“ („Jumanji“) žvaigždė. – O juk praeityje esame ne kartą susidūrę su sunkumais.“

„Sirgti COVID-19 – kur kas blogiau nei sunkiai susižeisti, būti iškeldintam iš namų ar likti be pinigų. Panašiose situacijose teko atsidurti ne kartą“, – kalbėjo aktorius ir pridūrė, kad koronavirusas viską sujaukė, nes „mano pagrindinis prioritetas – visada saugoti savo šeimą. Savo vaikus ir mylimus žmones.“

D. Johnsonas-Uola nurodė, kad jis ir šeimos nariai užsikrėtė nuo artimų bičiulių, kurie buvo stipriai „priblokšti“ sužinoję, jog netyčiomis išplatino užkratą.

„Norėčiau, kad būčiau susirgęs tik aš. Deja, susirgo ir mano šeima. Buvo labai skaudu. Kita vertus, galiu džiugiai pranešti, kad mums viskas gerai. Persirgome šia liga. Nebegalime nieko užkrėsti ir, ačiū Dievui, esame sveiki,“ – sakė garsenybė.

D. Johnsonas-Uola paatviravo, kad nors jo dukrelės „atsigavo“ gana greitai, jam su Lauren teko „kaip reikiant pasikamuoti“.

„Dabar džiaugiamės pasveikę, nes puikiai žinome, jog toli gražu ne visiems pavyksta sėkmingai įveikti COVID-19. Naujasis koronavirusas pasiglemžė keleto mano geriausių draugų tėvus. Jis toks negailestingas ir klastingas, – teigė D. Johnsonas-Uola. – Mano mažylės Jazzy ir Tia pirmąsias keletą dienų skundėsi gerklės skausmu, bet rimtesnių simptomų išvengė ir netrukus vėl laimingos lakstė po namus ir žaidė.“

Nors vis dar nėra aišku, kodėl COVID-19 poveikis vaikams yra kitoks nei suaugusiesiems, remiantis Ligų kontrolės ir prevencijos centrų duomenimis, vaikai naujuoju koronavirusu užsikrečia rečiau, taip pat susirgusius vaikus rečiau tenka guldyti į ligoninę, rašo People.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)