Plastikos chirurgai vietoje to, kad išsaugotų jaunystę, Mickey veidą sudarkė neatpažįstamai. Užsienio žiniasklaidoje jau kelerius metu kartas nuo karto pasirodo šokiruojančios jo nuotraukos, kuriose vyro bruožai kardinaliai kinta. Akivaizdu, kad Mickey nuolatos ryžtasi mažesnėms ar didesnėms plastinėms veido korekcijoms.

Jaunystėje M. Rourke buvo boksininkas, vėliau tapo aktoriumi. Daugelis jį turėtų atsiminti iš legendinių filmų „Geležinis žmogus“, „Nuodėmių miestas“, „Degantis žmogus“ bei „Nesunaikinami“.

Mickey Rourke jaunystėje

Aktoriniai vyro gebėjimai buvo įvertinti BAFTA apdovanojimų ceremonijoje, kur jam buvo įteikta statulėlė už geriausią 2008 metų vyro vaidmenį. Jo titulų sąraše yra ir Antalijos Golden Orange filmų festivalio garbės apdovanojimas.

Mickey Rourke dabar

Boksininko karjerą daugiau nei prieš du dešimtmečius nutraukęs Mickey prieš kelerius metus trumpam vėl buvo stojęs į kovą bokso ringe. Tąkart profesionalai gyrė šešiasdešimtmečio slenkstį peržengusio vyro fizinį pasiruošimą bei kūno formas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)