50 metų J. Deppas ir A. Heard oficialiai nėra kalbėję apie savo planus ištarti „Sutinku“, bet šaltiniai (kartu su šiuo žiedo spindesiu) anksčiau šį mėnesį „E! News“ patvirtino, kad privatumą sauganti pora ketina susituokti.

Svetainė sužinojo, kad prie A. Heard, stebėjusios savo sužadėtinio pasirodymą iš užkulisų, prisijungė vienas asmens sargybinis. J. Deppo pasirodymas tapo staigmena – bet akivaizdu, kad ji buvo džiugi. Vakaro programoje taip pat dalyvavo Alice`as Cooperis, Marilyn Mansonas ir Stevenas Tyleris.

J. Deppas ir A. Heard, pademonstravusi žiedą keliems šalimais buvusiems žmonėms, atrodė laimingi ir patenkinti. Vienas liudininkas pasakojo, kad nuo scenos J. Deppas vis dairėsi į mylimąją ir pasiuntė jai oro bučinį.

Renginyje jie išbuvo maždaug dvi valandas.

Būsimi sužadėtiniai pirmą kartą susitiko 2010 metais filmuojant „The Rum Diary“ („Romo dienoraštį“). Tuo metu jie abu turėjo kitas antrąsias puses. J. Deppas tebebuvo su ilgamete partnere Vanessa Paradis (savo vaikų Lily Rose bei Jacko motina), o A. Heard susitikinėjo su fotografe Tasya van Ree.

Tuo metu A. Heard „Guest of a Guest“ sakė, kad darbas su šia žvaigžde „teikia viską, ko tik galima tikėtis iš darbo su Johnny Deppu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)