„Labas rytas, bičiuliai. Šiandien man sukanka 59 metai“, – prie gausiai patobulintos nuotraukos (joje net nebesimato jos bambos) savo paskyroje instagrame parašė moteris. Kadrui neklotoje lovoje moteris pozuoja tik su leopardo rašto liemenėle ir juodomis kelnaitėmis.

Antrą nuotrauką ji įkėlė kiek vėliau. Joje Kathy Griffin stovi ant laiptų pasipuošusi seksualiais apatiniais.

Praeitą savaitę komikė buvo viena iš tūkstančių amerikiečių, priverstų dėl Kaliforniją siaubiančių miškų gaisrų palikti savo namus. Aktorė paskelbė vaizdo įrašą, kuriame buvo matomos prie jos namų besiartinančios liepsnos.

„Ne, aš ne iš tų, kurios prastovi duobes prie greitkelio dėl gero kadro. Viskas filmuota prie mano namų. Esu labai dėkinga ugniagesiams gelbėtojams. Jūs – nepailstantys herojai“, – prie vaizdo įrašo parašė ji. Kai liepsnas pavyko pažaboti, aktorei buvo leista grįžti į namus.

Šiuo metu K. Griffin reklamuoja savo naują dokumentinį filmą „A Hell of a Story“, kuris pasakoja apie jos karjeros pokyčius po to, kai paviešino nuotrauką, kuriai pozuoja laikydama kruviną Donaldo Trumpo galvos muliažą. Filme aktorė analizuoja savo sprendimo pasekmes.

Teigiama, kad juosta gana palankiai sutikta kritikų. Praeitą mėnesį per interviu K. Griffin prisipažino, kad nuo tada, kai 2017 metais kilo tas skandalas, ji nė vieną dieną neturėjo apmokamo darbo.

KTLA žurnalistui Samui Rubinui moteris atskleidė: „Manau, kad iki gyvenimo pabaigos nebeturėsiu apmokamo darbo. Ir pasakykite man, kad tai ne dėl to, jog esu 58 metų moteris iš komedijos sferos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)