Adele, susižadėjusi su labdaros organizacijos darbuotoju Simonu Konecki, savo draugams sakiusi: „Aš taip jį myliu, niekada nejutau tokios stiprios emocijos. Ateinančias šešias savaites planuoju praleisti su pižama – viskas, ko man reikia, yra čia, namuose“.

Vienas bičiulis žurnalui „Closer“ taip pat atskleidė: „Adele mums sakė, kad nebus jokių auklių, kad ji ketina prižiūrėti sūnelį pati. Ji taip pat sakė, kad bemiegėmis naktimis žindydama kūdikį žiūri filmus“.
24 metų Adele, laimėjusi aštuonis „Grammy“ apdovanojimus, taip pat planuoja skirti laiko sportui, kad atsikratytų per neštumą priaugusių kilogramų, ir netolimoje ateityje savo sūneliui norėtų padovanoti jaunesnįjį broliuką arba sesutę.

„Adele tvirtina, kad didžiuojasi kiekvienu savo centimetru, bet ji džiaugiasi, kad vėl gali matyti savo kojų pirštus“, - pridūrė draugas.
„Ji kalba, kad vėl norėtų pastoti, tačiau Simonas mano, kad po kelių savaičių be miego ji persigalvos!“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją