„Adamas Levine'as ir jo mergina Behati Prinsloo yra laimingi galėdami pranešti, jog susižadėjo ir susituoks, - teigė atstovas. - Pora neseniai atnaujino santykius ir Adamas šį savaitgalį Los Andžele pasipiršo“.
Behati Prinsloo

Anksčiau A. Levine'as buvo siejamas su 21 metų supermodeliu Nina Agdal, tačiau grupės „Maroon 5“ lyderis neseniai atnaujino santykius su iš Namibijos kilusiu modeliu B. Prinsloo, su kuria išsiskyrė kiek anksčiau šiais metais, sakė šaltinis iš poros aplinkos.

„Jis suvokė, kad iš tikrųjų ją myli ir ji yra ta vienintelė, - tikino šaltinis. - Jie myli vienas kitą“.

A. Levine'as ir B. Prinsloo pradėjo susitikinėti 2012 metų gegužę. Mėnesiu anksčiau buvo pranešta apie nutrūkusią sentimentalių dainų atlikėjo ir „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių modelio Anne Vyalitsynos draugystę, trukusią dvejus metus.

Per pokalbį su Oprah Winfrey praėjusį mėnesį vykusioje laidoje „Oprah's Next Chapter“ paklaustas apie santuoką A. Levine'as prisipažino norintis „kažkada“ vesti ir surimtėti. „Tikriausiai noriu kažkada būti vedęs, - sakė dainininkas. - Nejaučiu spaudimo vesti. Manau, jog kai ateis tam laikas, taps akivaizdu, ketinu tai padaryti ir ketinu tuo iš tikrųjų mėgautis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)