Meghan Markle apsauginiai įspėjo teniso gerbėjus nefotografuoti jos Vimbldone, kad kunigaikštienė galėtų „bendrauti su žmonėmis, o ne su telefonų kameromis“, – „MailOnline“ kunigaikštienės įnorius pateisinti bandė karališkiesiems rūmams artimas šaltinis.

37-erių buvusi serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigždė praėjusį ketvirtadienį netikėtai apsilankė Vimbldone ir sėdėjo eilės viduryje, kad su draugėmis pasižiūrėtų, kaip žaidžia Serena Williams. Jos vizitas, nepaisant 12 tūkstančių Vimbldone buvusių žmonių ir milijonų, stebėjusių teniso mačą per televiziją, buvo privatus.

Kensingtono rūmai trečiadienį atsisakė komentuoti šį įvykį, tačiau rūmams artimas šaltinis „MailOnline“ sakė: „Nėra neįprasta, kad bet kuriuos karališkosios šeimos narius lydintys apsaugos pareigūnai prašo žmonių nefotografuoti tam, jog jų lydimieji galėtų įsijausti į renginius ir bendrauti su žmonėmis, o ne su telefonų kameromis“.

Meghan Markle teniso turnyre

Trečiadienį Meghan buvo pavadinta „vaikiška“ ir „pamišusia dėl kontrolės“, kai 64-erių Sally Jones atskleidė buvusi įspėta dėl fotografavimo ir turėjusi „sumišusiam“ karališkajam apsauginiui aiškinti, kad mėgino nufotografuoti Sereną ir neturėjo nė menkiausio supratimo, jog Vimbldone buvo ir Meghan.

S. Jones „MailOnline“ sakė, kad kunigaikštienė „akivaizdžiai žvalgėsi aplink, norėdama pamatyti, kas į ją žiūri“. Moteris pridūrė: „Harry‘is ir Meghan įsivaizduoja esantys veikiau didžiausios svarbos įžymybės, o ne karališkosios šeimos atstovai, turintys atlikti savo pareigas. Tai pamišimas dėl kontrolės – jie nori, kad visi šoktų pagal jų dūdelę“.

„Priešais ją savo fotoaparatais nuolat spragsėjo gal du šimtai fotografų, tačiau apsauginiai buvo nusiųsti perspėti mane, pagyvenusią moterį. Dėl to jie atrodo kvailai. Tai vaikiška, o mus jie laiko neišmanėliais“.

Kitas žiūrovas netoli M. Markle pasidarė asmenukę su Vimbldonu fone. Meghan apsauginis taip pat įspėjo vyriškį nefotografuoti šalia jos.

Trečiadienį į diskusiją įsitraukė žurnalistas, televizijos laidų vedėjas Piersas Morganas ir laidos „Good Morning Britain“ žiūrovams tarė: „Privatumas Vimbldone? Visa tai taip juokinga. Tai yra veidmainiška. Jiedu nėra privatūs asmenys, jie yra Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė. Jei norisi privatumo, galima grįžti į Ameriką ir gyventi ten“.

Meghan Markle teniso turnyre

Realybės šou „Location, Location, Location“ žvaigždė Kirstie Allsopp tviteryje rašė: „Jei užsidirbi pinigų pramogų, sporto ar žiniasklaidos srityje arba būdamas karališkosios šeimos nariu, nuotraukos yra tavo darbo dalis, mat tau su***tai pasisekė, kad turi tokias darbo ir atlygio privilegijas“.

S. Jones sakė, kad šis veiksmas buvo „dar vienas noro, jog visi jiems paklustų, pavyzdys“, prisiminusi, kaip šeštadienį Vindzoro pilyje vykusias savo sūnaus Archie krikštynas Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė pavertė privačia ceremonija ir slėpė nuo pašalinių akių, o taip pat atsisakė atskleisti, kas tapo sūnaus krikštatėviais.

64-erių teniso turnyro žiūrovė, kuri anksčiau buvo BBC ir ITV sporto laidų vedėja, pasakojo visiškai sutrikusi, kai karališkasis apsauginis jai pasakė: „Nefotografuokite kunigaikštienės. Ji čia atvyko kaip privatus asmuo“.

„MailOnline“ S. Jones sakė: „Pajutau, kaip man patapšnojo per petį, tuomet paprašė nefotografuoti kunigaikštienės, tačiau iki tol nė nenutuokiau, kad ji apskritai ten buvo. Aš tiesiog apstulbau“.

„Apsižvalgiau ir pamačiau ją su akiniais nuo saulės ir skrybėle, sėdinčią tarp dviejų draugių. Tačiau ji akivaizdžiai žvalgėsi aplink, norėdama pamatyti, kas į ją žiūri. Pasakiau apsauginiui, kad visa tai – tikra beprotybė: netgi jei ir būčiau mėginusi įamžinti kunigaikštienę, teturėčiau neryškų jos dešiniosios ausies vaizdą. Tariau jam: „Ar nepagalvojote, kad derėtų kažką panašaus pasakyti ir dėl tų televizijos kamerų?“. Atrodė, kad jis pasijuto kiek nejaukiai“, – pasakojo moteris.

„Dabar tapo akivaizdu, jog Harry‘is, Meghan ir jų komanda įsivaizduoja esantys veikiau didžiausios svarbos įžymybės, o ne karališkosios šeimos atstovai, turintys atlikti savo pareigas. Jų noras viską kontroliuoti – ryškus kontrastas Kembridžo kunigaikščių elgesiui. Pastarieji atrodo esantys gerokai nuovokesni. Kate buvo Vimbldone prieš dvi dienas ir elgėsi visiškai priešingai“, – tęsė S. Jones.

„Aš palaikau monarchiją, bet Harry‘io ir Meghan požiūris žmonėms vis labiau ima įkyrėti. Šis incidentas su nuotraukomis – paskutinis ilgoje liūdinančių dalykų eilėje, tarp jų – ir sumišimas dėl to, kada Meghan išvyko gimdyti, taip pat noras išlaikyti paslaptyje sūnaus krikštatėvių vardus. Visa tai yra visiškai nereikalinga, jie tiesiog išsidirbinėja“, – aiškino S. Jones.

Negailestingai „žiauria princese“ išvadinta Meghan žymiajame Vimbldone buvo pastebėta ketvirtadienį – ji palaikė savo artimą draugę Sereną.

Tačiau panašu, kad vienos vietos 37-erių kunigaikštienei nepakako: keturios ją supančios eilės (40 vietų) liko tuščios, o kitiems teko rikiuotis šalia.

Meghan buvo apsupta dviejų artimiausių draugių – Genevieve Hillis ir Lindsay Roth. Ji mūvėjo mėlynus džinsus, nors sėdėjo ypatingiesiems nariams skirtame sektoriuje, kurio aprangos kodas paprastai griežtai draudžia dėvėti džinsinius drabužius.

Vimbldono atstovai atsisakė komentuoti šių vietų aprangos kodą ir vieningai tikino, kad kunigaikštienė buvo „puikiai apsirengusi“.

Jos asmeninė asistentė ir karališkųjų rūmų atstovas spaudai, kaip ir daugybė apsauginių, prisėdo už jos.

Skrybėlę ir baltą švarką vilkėjusi kunigaikštienė buvo pastebėta besijuokianti ir plojanti – ji džiaugėsi, kad S. Williams įveikė antrąjį čempionato etapą.

Tame pačiame turnyre tik kitą dieną besilankiusi Kate Middleton elgėsi priešingai: prestižinio turnyro rėmėja ir gerbiama klubo narė vilkėjo specialiai jai siūtą baltą suknelę ir džiaugėsi galėdama sėdėti tarp kitų žiūrovų.

M. Markle ir K. Middleton Vimbldone - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)