Savo oficialioje paskyroje „Instagram“ A. Voločkova nudžiugino gerbėjus nauja fotografija iš atostogų, kurias leidžia savo pamėgtuose Maldyvuose. Nuotraukoje artistė pozuoja sėdėdama ant balto smėlio, kuriame užrašytas jos vardas „Anastasia“. „Neįtikėtinas siurprizas! Atvykau į neriją netoli nuo mūsų salos, o šią mažytę rojaus salą jau spėjo pavadinti mano vardu“, - koketiškai pareiškė A. Voločkova.

Žinoma, galvoje ji turėjo minėtą užrašą ant smėlio.

Tačiau balerinos gerbėjai neigiamai įvertino Anastasijos humorą. A. Voločkovą užplūdo kritika, esą ji yra pernelyg save įsimylėjusi. „Dieviname save?“, - rašė vienas paskyros sekėjas. „Pati ir pasirašė“, - pareiškė kita vartotoja. „Kažkokie kliedesiai“, - reziumavo trečias gerbėjas.

Kiek anksčiau Anastasija paviešino savo paskyroje nuotrauką, kurioje įsiamžino mūvėdama miniatiūrinį bikinį. Vieni gerbėjai žavėjosi treniruotu A. Voločkovos kūnu, o kiti baisėjosi „vyriška balerinos figūra“.

Toliau – dar geriau. Iš pirmo žvilgsnio nekalta fotografija, kuriai Anastasija pozuoja jachtos priekyje su vienu jūreiviu, sukėlė skandalą: gerbėjams pasirodė, kad ji nemūvi kelnaičių. Itin dėmesingi sekėjai po suknele įžiūrėjo nuogą A. Voločkovos užpakaliuką. Dėl kilusio triukšmo Anastasijai teko aiškintis, tačiau tai ji padarė savu stiliumi: ji paskelbė dar vieną fotografiją, kurioje mūvi tik vienomis kelnaitėmis su juostele (veikiausiai tomis pačiomis, kurias mūvėjo ir nuotraukoje su jūreiviu). „Visiems tiems, kurie taip audringai aptarinėjo mano ankstesnę nuotrauką su paplūdimio suknele jachtoje (ar yra po ja kelnaitės, ar nėra... Skubu pranešti: yra. Kartais jas mūviu)“, - koketiškai šį kadrą pakomentavo A. Voločkova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)