Seniai žinoma, kad A. Pugačiova jau ne vieną dešimtį metų nešioja peruką. Dėl šios priežasties jos galvą puošia tai tiesių plaukų, tai garbanų šukuosena.

Kaip rašo dni.ru, visiškai neseniai vykusio koncerto žiūrovai tapo išties netikėto dainininkės poelgio liudininkais: A. Pugačiova staiga nusitraukė nuo pakaušio šinjoną ir liko be, kaip paprastai, jos veidą gaubiančios kupetos plaukų.

A. Pugačiovos draugai be jokių skrupulų pripažįsta, kad tikrieji artistės plaukai išties prasti. Rusijos televizijos „Pirmuoju kanalu“ transliuojamoje laidoje „Sevodnia večerom“ (Šiandien vakare) aktorius Romanas Karcevas, kalbėdamas apie aštuntojo dešimtmečio pradžią, kai dabartinės primadonos karjera tik tik prasidėjo, pasakė: „Kai susipažinome, ji buvo „natūrali“, nešiojo iš prigimties rusvus – tikrus! – plaukus.“

Vis dėlto tikrai nedaug kas žino, kad visiems įprasta nuostabi dainininkės plaukų spalva turi tam tikrą istoriją ir yra netikėtai supuolusių aplinkybių rezultatas. Šį tą įdomaus apie tai gali papasakoti drabužių modeliuotoja Liubovė Aksenova, siuvusi vieną iš pirmųjų A. Pugačiovos tunikų, skirtų pasirodymui Sopoto dainų konkurse.

„Atvažiavau pas A. Pugačiovą su gatavu drabužiu, o ši sėdi apsisiautusi chalatu su turbanu ant galvos. (...) Sakau jai: „Nagi, pasirodyk“. O ji liepia pirmiau parodyti drabužį. Išskleidžiu tuniką, o A. Pugačiova tuo pat metu nusitraukė nuo galvos turbaną ir liko stovėti prieš mane Angelos Davis šukuosena. Akimirką netekau žado, o ji tik juokėsi. „Aš išgelbėta! Šizofrenikės įvaizdis sukurtas!“ – sakė“, – prisimena L. Aksenova.

Po to įvykio kupeta rusvų plaukų tapo neatsiejama A. Pugačiovos įvaizdžio dalimi. Kad ir sulaukusi 68-erių metų, primadona kartkartėmis atrodo labai jaunatviškai. „Dėl savo vaikų stengiuosi“, – aiškina dainininkė, nenorinti, kad Liza ir Haris laikytų ją senele.

Tik kartą legendinė atlikėja ryžosi iš esmės pakeisti įvaizdį. „Kartą, kai buvau 17-os, nusidažiau plaukus. Kol jie ataugo išgyvenau tikrą košmarą – juk galai buvo juodi, o šaknys – rudos“, – prisimena A. Pugačiova. Nuo tada ji eksperimentuoja tik su perukais ir šinjonais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)