Auklė tapo dizainere

Ilgą laiką A. Pugačiovos dukterį Lizą auginti padėjo auklė Valentina, o sūnų Harį – auklė Tatjana. Vis tik šiuo metu 3 m. Jelizaveta Galkina jau turi kitą auklę, nes Valentina nusprendė pakeisti profesiją ir tapo dizainere.

Žurnalistams pavyko susisiekti su buvusia A. Pugačiovos dukros aukle Valentina Judina, prabangiuose dainininkės namuose dirbusia dvejus metus.

„Anksčiau ar vėliau vaikai užauga, tenka su jais skirtis. Kiekvieną kartą tai daryti nėra lengva, nes jie nėra giminaičiai, kuriuos galima lankyti. Taip jau nutiko, kad pastaruosius 17 metų atidaviau svetimiems vaikams. Esu baigusi pedagogikos mokslus, taigi išsilavinimas buvo tinkamas mažyliams prižiūrėti.“ – paklausta, kodėl nusprendė iš darbo A. Pugačiovos namuose išeiti, atsakė V. Judina.
M. Galkinas su sūnumi Hariu

Liza auklei leisdavo išsimiegoti

„Su Alos Borisovnos dukra buvau nuo pirmos dienos. Atsimenu, kai mažylius dvynius atvežė iš gimdymo namų, - prisiminimais dalinosi buvusi auklė. – Gražią guvernančių uniformą mums pasiuvo Alos Borisovnos stilistas Ališeris. Labai jaudinausi eidama dirbti pas Alą Borisovną ir Maksimą. Vis tik tokia garsi šeima, kas bus, jei padarysiu ką ne taip?

Buvau priimta dirbti aukle su nuolatiniu gyvenimu šeimoje, 24 valandas per parą. Kai vaikai maži, jais rūpintis reikia nuolat. Vis tik su Liza man pasisekė. Ji beveik visiškai neišdykavo, rytais leisdavo man išsimiegoti. Kai kurie vaikai keliasi 6 rytą, o Liza dažniausiai nubusdavo 9 val.“

„Kiekvieną kartą, kai Liza užmigdavo, nerimaudavau, kas būtų, jei, neduok Dieve, vaikui kas nutiktų, juk tektų teisintis prieš visą šalį. Žiūri, kaip ji miega, kaip pasisuka. Dėl vaiko iš paprastos šeimos taip stipriai nesijaudini, o čia – dviguba atsakomybė.“ – gyvenimo garsios šeimos namuose prisiminimais dalinosi auklė. V. Judina papasakojo ne tik prižiūrėjusi A. Pugačiovos dukterį, bet ir mokiusi ją piešti, skaityti ir skaičiuoti.

Ala Borisovna ir Maksimas su manimi elgėsi gerai. Jie aprūpina savo pagalbininkus visais būtinais dalykais, pagarbiai elgiasi su žmonėmis, kurie pas juos dirba. Vis tik ilgainiui ėmiau jausti susikaupusį nuovargį, man prireikė ilgesnių atostogų, todėl nusprendžiau iš darbo išeiti, šiek tiek pailsėti ir sutelkti dėmesį į savo pomėgį“ – sakė ji.
Alla Pugačiova ir Maksimas Galkinas

Auga klausydamiesi dainų

„Žinoma, jei būčiau Lizos tėvų paprašiusi pakaitinės auklės, man ją būtų suteikę, - patikino V. Judina. – Vis tik Alos Borisovnos dukrai tikrai pakanka vienos auklės, nes Liza yra labai paklusnus vaikas, beveik visiškai nerodo kaprizų. Tiesa, už muziką vaikų kambaryje atsakinga visada būdavo pati A. Pugačiova. Nuo pat vaikų gimimo ji leisdavo gražias melodijas. Ypač Liza ir Haris pamėgo Alos Borisovnos draugės dainininkės Liubašos dainas.“ – apie gyvenimą prabangiuose namuose pasakojo ji.

„Jiems kaip ir bet kuriems tėvams svarbu, kad auklė būtų pailsėjusi, nes nuo to priklauso jų vaiko saugumas, todėl į mano sprendimą išeiti jie reagavo normaliai, - patikino V. Judina. – Man išeiti buvo sunku. Verkiau, kai teko atsisveikinti su Liza. Pastebėjau, kad tam tikru momentu ėmiau į šį vaiką žvelgti kaip į savo. Ne iki galo suvokiau, kad esu tik auklė. Liza – puiki, protinga mergaitė, suteikusi man daug teigiamų emocijų. Iki šiol jos pasiilgstu.“ – nelengvo išsiskyrimo detalėmis dalinosi buvusi A. Pugačiovos dukters auklė.
A. Pugačiovos dukra Liza

5 įdomūs faktai apie Lizą ir Harį

Apie tai, kad užšaldytos A. Pugačiovos kiaušialąstės daug metų saugomos vienoje Maskvos klinikoje, M. Galkinas sužinojo tik po vestuvių. „Tai buvo Alos idėja, - interviu yra sakęs jis. – Nežinojau, kad dar prieš 11 metų ji užšaldė savo kiaušialąsčių. Ji man pranešė tik mums susituokus. Iš karto pritariau puikiai jos minčiai tapti tėvais.“

Vardus dvyniams rinko pati A. Pugačiova. Nors kalbėta, kad sūnus pavadintas Hario Poterio, o dukra – karalienės Elžbietos garbei, šios informacijos patys garsieji mažylių tėvai nėra patvirtinę. „Gerai dera su Galkino pavarde, puikus skambesys! Vardai gražūs. Jokių sąsajų su giminėmis ar istoriniais veikėjais nėra.“ – patikino M. Galkinas.

Gimus Hariui ir ir Lizai A. Pugačiovai kaip daugiavaikei motinai priklausė motinos kapitalas, kurio dydis siekia 409 000 rublių (6711 eurą), tačiau pora kol kas dar nėra apsisprendusi, kur šiuos pinigus panaudos.

„Motinos kapitalas turi būti skirtas tam tikriems dalykams. Vis tik nesijausčiau patogiai prašydamas valstybės pagerinti mūsų būstą. Galima šiuos pinigus skirti vaikų mokslams, bet juk nežinau, kur norėčiau, kad mano vaikai mokytųsi. Vis tik perspektyva gauti motinos kapitalą džiugina.“ – teigė dvynių tėvas.

Hario ir Lizos krikštynos surengtos sutuoktinių užmiesčio name, Griazės kaime. Iš pradžių pora savo vaikų žiniasklaidai nerodė, todėl kunigą pasikvietė į namus. Lizos krikštatėviu tapo kompozitorius Igoris Krutojus, o Hario krikštamote – A. Pugačiovos bičiulė dizainerė Mila Stavickaja

Trimečiai A. Pugačiovos ir M. Galkino paveldėtojai jau dabar mokosi užsienio kalbų. „Vaikams labai gerai sekasi mokytis prancūzų kalbos, - pasakojo Hario krikštamotė M. Stavickaja. – Vaikučiai labai gerai dainuoja, jau mėgina groti muzikos instrumentais. Tėvai jiems nupirko mažas žaislines gitaras, fortepijoną ir mikrofonus.“

Įžymybių poros vaikai lanko gyvenvietėje Lesnoje Lapino įsikūrusį trikalbį vaikų darželį „Le chat botte“. Šioje ugdymo įstaigoje mažyliai prancūzų ir anglų kalbomis vaidina spektakliuose (tokiu būdu vaikai greičiau įsisavina užsienio kalbas), dainuoja chore ir lanko baletą. „Mėnuo mūsų darželyje vienam vaikui kainuoja 195 000 rublių (3200 eurų), - pasakojo „Le chat botte“ vaikų darželio atstovai.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais

Daugiau A. Pugačiovos ir M. Galkino gyvenimo akimirkų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)