Kaip rašo ru.DELFI.lt, F. Kirkorovas taip pat prisimena, kad vis dažniau kildavo kalbų apie skyrybas.

„Bet dėl savotiškų moteriškų jausmų Ala nesiryžo skyryboms, manęs gailėjo. Visa tai virto kankyne visų pirma jai, nes ji – labai tiesus žmogus, jei ką nors nusprendė, tai nusprendė“, – pasakojo jis.

A. Pugačiova tikino, kad pirmą kartą pamačiusi M. Galkiną pajuto šiokią tokią žybtelėjusią kibirkštėlę.

„Ir viskas, nesupratau, kas tai. Tokia būsena fiziologiniu lygmeniu, kas tu toks, kad taip mane veiki?“ – prisiminimais apie santykių pradžią dalinosi ji.

Tuo tarpu M. Galkinas patvirtino, kad praėjus dviem mėnesiams nuo pažinties pradžios jiedu suprato, kad idealiai tinka vienas kitam.

Kaip rašo htb.ru, M. Galkinas ir A. Pugačiova turi asmeninę paslaptį.

Teigiama, kad jų romano pradžia – 2001 m. birželio mėn., bet patys jie linkę pradžia įvardyti 2001 m. lapkričio 15 d. Dainininkės teigimu, būtent tada nutiko tam tikras įvykis, kurį jiedu laiko paslaptyje ir ji nėra linkusi patikslinti, kas gi tiksliau įvyko tarp įsimylėjėlių, o tik paslaptingai šypsosi.

M. Galkino šeimai ji iškarto patiko, o štai M. Galkinui teko pasistengti labiau – jųdviejų santykių nuoširdumu daugelis tikėti nenorėjo. A. Pugačiovos dukra Kristina Orbakaitė į M. Galkiną iš pradžių žvelgė įtariai.

„Kristina labai myli šeimą, labai jaudinasi dėl mamos, taigi natūralu, kad jai svarbu, kas šalia jos“, - paaiškino M. Galkinas. Vis dėlto jam pavyko įveikti visus sunkumus.

M. Galkinui ši santuoka pirma, o A. Pugačiovai – jau penkta. Dainininkė patikino, kad santuoka ir antspaudas pase – tai tik formalumas.

„Vis dėlto norėjome susirašyti, kad nebūtų kalbų apie „Pugačiovos favoritą“, „dar vieną“, – patikino ji. 2013 m. spalio mėn. porai gimė du vaikai – Garis ir Jelizaveta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)