Tiesa, apie dietas, kurių laikosi Rusijos primadona, jau seniai sklando legendos. Moterys bando įminti jos lieknumo paslaptį. Daugelis mano, kad ji valgo tik keletą maisto produktų, nors pati A. Pugačiova apie savo mitybą kalba vangiai, tad nenuostabu, kad šis vaizdo įrašas sulaukė tokio populiarumo.

„Kokia lieknėjimo paslaptis? Ogi nuo šiandien laikysimės grietinės dietos“, – choru pranešė L. Vaikulė ir A. Pugačiova.

Mačiusieji vaizdo įrašą įsitikino, kad įžymybės nė neketina juokauti. Garsios atlikėjos prieš save pasidėjo lėkštes su grietine, o atsistojusios pademonstravo grietine išteptus drabužius.

Keistas vaizdo įrašas kaipmat sukėlė audringą M. Galkino įrašus sekančių internautų reakciją. Vieni užsiminė, kad ir patys mielai išmėgintų grietinės dietą, o kiti estrados žvaigždžių kalbas pavadino draugiškais plepalais, skelbia rašo starhit.ru.

M. Galkinas jau yra paskelbęs ne vieną A. Pugačiovos ir L. Vaikulės vaizdo įrašą. Viename iš jų L. Vaikulė įkalbinėja A. Pugačiovą pasilepinti blynais ir ledais.

„Juk mums galima. Tegu nevalgo tie, kuriems negalima. Tik pažvelk į save! Juk ir taip būdamos vegetarėmis valgome tik blynus ir gėles“, – sako L. Vaikulė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)