Tiesa, apie tai, kad laukiasi žinoma moteris pranešė socialiniame tinkle trečiadienį. „2 raundas“, – rašė ji savo „Instagram“ paskyroje, kur išpublikavo ir nuotrauką, kurioje vilkėdama bikinį ji demonstruoja suapvalėjusį pilvuką.

ROUND 2.....

Публикация от Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) Сен 13 2017 в 2:27 PDT

„Adamas ir Behati yra labai laimingi sulaukdami dar vieno vaikelio savo šeimoje. Jie yra nuostabūs tėvai ir jų aratimieji yra labai laimingi dėl šios žinios“, – pasakojo šeimai artimas šaltinis.

Žinoma pora jau augina vienerių dukrelę Dusty Rose. Žurnalui „People“ B. Prinsloo prisipažino, kad tapimas mama ją privertė suvokti, jog žmogų galima mylėti daug daugiau nei ji kada nors galėjo pagalvoti.

„Aš myliu Adamą ir kai tu susituoki ir įsimyli ką nors, tau atrodo, kad nėra didesnės meilės už tą, kurią jauti. Tačiau kai susilauki vaikelio patiri visai kito lygio meilę“, – pasakojo ji.

DELFI primena, kad pora susituokė 2014-aisiais metais Meksikoje. Vestuvės įvyko praėjus metams po sužadėtuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)