Per kitą interviu Australijos laikraščiui „Sydney Herald" aktorė teigė, kad didžiąją praėjusių metų dalį praleido „tiesiog rūpindamasi vaikais".

„Negaliu apsimetinėti, kad tai nebuvo sunkus mano gyvenimo laikmetis. Tačiau stengiuosi jį išgyventi, tiesiog judėdama pirmyn ir žinodama, kad tai yra buvimo žmogumi dalis.

Galbūt kartais atrodo, kad man pavyko susitvardyti, bet iš tikrųjų tiesiog stengiuosi išgyventi savo dienas. Galiausiai įgausiu daugiau pusiausvyros ir pradėsiu daugiau dirbti, bet dėl šeiminių reikalų tai buvo itin sunku", - teigė A. Jolie.

Režisiere tapusi aktorė davė interviu apie filmą „First They Killed My Father" (liet. „Pirmiausia jie nužudė mano tėvą"), - tikrais faktais paremta drama, kurios premjera per „Netflix" televiziją numatyta šį mėnesį.Filmas, kurio veiksmas vyksta 8-ojo dešimtmečio Kambodžoje, pasakoja apie tai, kaip aktyvistė ir dėstytoja Loung Ung išgyveno prie raudonųjų chmerų lyderio Pol Poto.

Kalbėdama apie karjerą ir naują gyvenimo etapą 42 metų A. Jolie taip pat sakė sakė, kad yra „reikalinga namuose" ir kad grįš į darbą, „kai pajus, kad atėjo tam laikas".

Anot jos, pirmiausia padirbės kaip aktorė, nes šiuo metu neturi režisuoti jokio filmo, kurio galėtų imtis taip aistringai, kaip paskutinio savo darbo. Manoma, kad pirmasis jos vaidmuo po pertraukos „veikiausiai bus" jos 2014 metų fantastinio filmo „Maleficent" („Piktadarės istorija") tęsinyje.

„First They Killed My Father" premjera šį savaitgalį įvyko per Teljuraido kino festivalį Kolorade. Pamažu pasirodo ir šio filmo apžvalgų, tarp jų ir teigiamas atsiliepimas iš „The Hollywood Reporter" kino kritiko Scotto Feinbergo. Tačiau jo kolega, kino kritikas Stephenas Farberis didesnio entuniazmo nerodė.

A.Jolie filmas, jo teigimu, yra „gerai sumeistrautas meilės vaisius, kuris, be jokios abejonės, supažindins kai kuriuos žiūrovus su tragiška Kambodžos 8-ojo dešimtmečo istorija".

„Tai, ko trūksta šiam filmui, yra vidinis poveikis, kuris iš gerų ketinimų veikalo paverstų jį deginančiu meno kūriniu", - rašė jis.

Žurnale „Variety" Peteris Debruge taip pat dalijosi prieštaringais įspūdžiais.

„Angelina Jolie suvienijo jėgas su prodiuseriu Rithy Panhu, kad pagerbtų Kambodžą rimta, įspūdinga kino saga, kuri tikrai turėtų būti įtikinamesnė", - rašė jis.

Šis „Netflix" filmas, kuris yra jau penktas A. Jolie režisūrinis darbas, yra sulaukęs kritikos dėl A. Jolie pasakojimo, kaip vyko aktorių atrankos procesas.

Per vieną interviu žurnalui „Vanity Fair" A. Jolie teigė, kad režisieriai žaidė žaidimą, kurio metu duodavo pinigų skurstantiems vaikams, o tada juos atimdavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)