Tokių garsių svečių atvykimas į Viduržemio jūros salą, kurios plotas tesiekia 313 kvadratinių kilometrų, sukėlė tikrą sambrūzdį.

„Jie atvyko vakar. Visi apie tai kalba. Mano draugai matė, kaip jie atėjo“, - Radar Online“ tikino restorano „Ta Rikardu“ Goco saloje, kuri yra už 20 minučių kelionės keltu nuo pagrindinės Maltos teritorijos, savininkas.

„Mūsų sala maža, taigi visi viską žino“, - teigė jis.

Anot šaltinių, šešių vaikų tėvai į Maltą atskrido iš Prancūzijos Nicos miesto ir pasuko tiesiai į Gocą, kur praleis savo darbinį medaus mėnesį.

„Tikiuosi, kad Goce jie bus kartu ir mes pamatysime juos restorane“, - pridūrė restorano savininkas.

Brangelina liks Maltos septynių salų archipelage, kur filmuos filmą „By The Sea“, kurį parašė ir režisuoja pati A. Jolie.

Filmavimo darbai vyks specialiai pastatytoje filmavimo aikštelėje vaizdingoje Goco įlankoje. „Radar Online“ išsiaiškino, kad Brangelina Goco saloje dirbs bent iki lapkričio 10 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)