30-metė žvaigždė visus iš J. Deppo gautus milijonus atiduos vienai moterų teises ginančiai organizacijai ir Los Andželo vaikų ligoninei, kurioje anksčiau savanoriavo dešimt metų.

"Pinigai skyrybų metu man neturėjo jokios reikšmės, apskritai gyvenime man jie nebuvo svarbūs. Todėl noriu juos atiduoti tiems, kas negali apsiginti", - sako A. Heard.

Po antradienį įvykusių skyrybų pora išplatino bendrą pranešimą, kuris yra pirmas toks nuo gegužės vidurio, kai A. Heard pateikė skyrybų prašymą.

„Mūsų ryšys buvo labai aistringas ir kartais kaprizingas, tačiau visada grįstas meile. Nei viena pusė nepateikė neteisingų kaltinimų dėl finansinės naudos. Niekada nebuvo jokių ketinimų pakenkti fiziškai ar emociškai“, – sakoma poros pranešime.

„Amber linki Johhny paties geriausio ateityje. Amber finansines pajamas iš skyrybų aukos labdarai. Daugiau viešų pareiškimų šiuo klausimu nebus“, – reziumuojama pranešime.

Be to, A. Heard advokatai Samantha Spector ir Josephas Koenigas išplatino papildomas pastabas.

„Mums labai malonu, kad šis klausimas buvo išspręstas ir Amber buvo reabilituota Visuomenės nuomonės teisme. Ši byla buvo neįtikėtinai sudėtinga ir daug pareikalavo iš visų jos dalyvių, tačiau daugiausia iš Amber, kuri stipriai kritikuojama parodė didelį gailestingumą ir jėgą. Buvo garbė jai atstovauti“.

Kai A. Heard pateikė skyrybų prašymą, garsiosios poros santykių drama tapo vieša ir sulaukė daug dėmesio. Prašymas, kuriame skyrybų priežastimi nurodomi „nesuderinami skirtumai“, pateiktas praėjus kiek daugiau nei metams nuo poros vestuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)