Ir nors Arianos vardas daugeliui kur kas labiau girdėtas nei Frankie, jis taip pat sukasi šou pasaulyje ir, kaip rašo užsienio naujienų portalas Mirror.co.uk, yra ne mažiau sėkmingas už savo sesę.

Bene labiausiai jis išgarsėjo sudalyvavęs realybės šou „Celebrity Big Brother“. Prieš tai jis tebuvo vienas iš daugelio jaunų aktorių, siekiančių pasaulinės šlovės.

Po to, kai sudalyvavo realybės šou, vaikinas ne tik sėkmingai tęsia aktoriaus karjerą, bet ją pagardina ir įvairiais pasiūlymais. 2015 metais jis buvo vienas iš komisijos narių projekte „America's Best Dance Crew All-Stars“.

Pats Frankie savo išvaizda traukia aplinkinių žvilgsnius. Berniukas-saldainiukas negali gyventi be makiažo. Kartą interviu leidiniui Out.com jis yra sakęs: „Mėgstu rizikuoti, mėgstu mados naujoves. Taip pat man patinka ir makiažo naujienos, kurias pristato moterims. Nekantrauju visa tai išbandyti“.

Žalingų įpročių neturintis vaikinas išties mėgsta išsiskirti savo stiliumi bei išvaizda:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)