Per vieną naktį itin netikėtomis aplinkybėmis išgarsėjusios merginos gyvenimą ėmė narstyti žiniasklaida. Ypač daug dėmesio šiai istorijai skyrė Rusijos naujienų portalas „LifeNews“, kurį
kontroliuoja Rusijos saugumo tarnybos. Esą portalo atstovai susisiekė ir su merginos motina, gyvenančia Ukrainoje, taip pat ir su neįvardinama merginos drauge, kuri jiems pateikė pikantiškų detalių.

Pranešama, kad B. Nemcovas ir A. Durickaja draugavo jau apie ketverius metus. Taip pat skelbiama, kad į dukras tinkanti mergina netgi laukėsi jo kūdikio, tačiau prieš metus Šveicarijoje pasidarė abortą.

2013 metų gruodžio pabaigoje, Ana sužinojo, kad yra nėščia. Anot „LifeNews“, Borisas Nemcovas, pareikalavo aborto. Ana 2014 sausio pradžioje išvyko į Šveicariją, kur privačioje klinikoje Ciuriche nutraukė nepageidaujamą nėštumą. Visos išlaidos, kurios siekė apie 2200 frankų, buvo padengtos iš politiko kišenės.

Apie tai interviu „LifeNews“ korespondentams papasakojo merginos mama Ina Durickaja. Ji žinojo apie savo dukters ir vyresnio vyro santykius ir iš pradžių tam priešinosi. Taip pat žinojo ir apie nėštumą, pasibaigusį abortu. „Tai jų asmeniniai santykiai, bet apie abortą aš žinojau. Kaip reagavau? Kaip galima reaguoti sužinojus, kad vaikas ryžosi abortui? Taip reagavau ir aš. Bet neketinau tam prieštarauti“, – sakė i. Durickaja.

Moteris taip pat sakė, kad pirmas dalykas, kurį po nelaimės padarė dukra – paskambino jai. I. Durickaja pasakojo apie 11 valandą vakaro Maskvos laiku sulaukusi dukters skambučio. „Ji verkė ir sakė, kad Borisas nužudytas. Aš neprisimenu, ką jai pasakiau. Man irgi buvo didelis šokas. Tik pamenu, kad liepiau jai laukti policijos ir atsakyti į visus jų klausimus“, – sakė I. Durickaja.

Motina pasakojo, kad dukra į Maskvą skraidydavo 2-3 kartus per mėnesį ir paprastai apsistodavo B. Nemcovo namuose. Praleidusį romantišką savaitgalį Maskvoje, Ana atgal į Kijevą grįžti ketino savaitės pabaigoje.

Kaip pranešė „LifeNews“, politikas ir Ukrainos mados modelis, Kijevo nacionalinio ekonomikos V.Getmano universiteto studentė Ana susitiko 2011 m. Rašoma, kad studentė akimirksniu įsimylėjo patyrusį suaugusį vyrą. O gyvenimas tarp dviejų šalių jų santykiams nebuvo kliūtis. Maskvoje jie apsistodavo B. Nemcovo bute, Kijeve - Anos. Taip pat jie daug keliaudavo užsienyje, vyras ją lepindavo prabangiomis dovanomis.

Artima merginos draugė Julija taip pat papasakojo, kad A. Durickaja didžiąją laiko dalį praleisdavo pas mylimąjį Maskvoje. A. Durickajos draugė įsitikinusi, kad B. Nemcovą ir Aną siejo nuoširdūs jausmai, o apie pavydžius A. Durickajos gerbėjus Julijai girdėti neteko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1533)