Santuoka su Natalija truko trejetą metų. Ketvirtoji aktoriaus žmona – net 60 metų už jį jaunesnė. Daugelį toks amžiaus skirtumas, švelniai tariant, glumino: kai kurie net įtarė, kad jauna moteris iš vedybų siekė kokios nors naudos. Tačiau materialinė sutuoktinių padėtis, kaip paaiškėjo, tiesiog apgailėtina. Pora neturi jokio nekilnojamojo turto – gyvena I. Krasko anūko, vardu Kirilas, bute, rašo goodhouse.ru.

Visiškai neseniai artisto gerbėjus pribloškė netikėta žinia: I. Krasko nutarė skirtis su Natalija, o kaip priežastį nurodė tai, kad jie neturi vaikų.

Tai išgirdusi Natalija griežtai atkirto, kad šeimoje nėra tiek pinigų, kad būtų galima sau leisti auginti vaiką – jį auklėti ir aprūpinti viskuo, kas būtina. Nors I. Krasko šventai įsitikinęs, kad vis dar gali turėti vaikų, jaunutė jo žmona niekaip nesutinka su mintimi apie gausesnę šeimyną.

Ne per seniausiai I. Krasko ir Natalija svečiavosi Dmitrijaus Šepelevo vedamame pokalbių šou „Na samom dele“ (Iš tikrųjų). Vieną akimirką laidos vedėjas netikėtai pranešė, kad I. Krasko ėmė domėtis kita moterimi. 27-erių metų J. Kičemasova yra vieneriais metais jaunesnė nei jo žmona. Artistas su ta mergina buvo pastebėtas gatvėje: ji rūpestingai taisė jo marškinius, o jis apgobė ją švarku. „Taip, susitikinėjame, ir tai trunka jau kurį laiką,“ – nė nebandė slėpti I. Krasko.

Tada D. Šepelevas pakvietė Juliją į studiją. Mergina tiesiai šviesiai prisipažino, kad su nekantrumu laukia I. Krasko skyrybų ir kuo rimčiausiai ketina susieti su juo savo gyvenimą.

„Aš pagimdysiu jam kūdikį. Ševel yra medinė: ji nežino, kaip stimuliuoti Ivaną, o aš žinau, kur paspausti ir kur paglostyti, kad atsiskleistų vyriškieji jo jausmai. Planuoju už jo ištekėti. Dabar vyksta jo skyrybų procesas. Noriu, kad viskas būtų tikra“, – užtikrintai dėstė Julija.

I. Krasko netrukus prisipažino, kad jokie intymūs ryšiai jo ir Julijos dar nesieja, tačiau jaunos moters šitai nesuglumino.

„Man jis atrodo neįtikėtinai seksualus. Mudviem visiškai viskas gerai – visais atžvilgiais“, – atviravo ji.

Pasipiktinusi Natalija šliūkštelėjo ant Julijos stiklinę vandens ir net pamėgino jai suduoti.

„Atėjai čia ir klausi, kaip man su Ivanu Ivanovičium sekasi lovoje? Ar tu sveiko proto?“ – išrėkė įtūžusi Natalija.

Abi merginos buvo patikrintos melo detektoriumi. Poligrafas parodė, kad artisto žmona Natalija nuoširdžiai myli savo vyrą, o štai Julija melavo: iš tiesų ji nenori tekėti už 87-erių metų I. Krasko. Buvusi aktoriaus žmona Natalija Vial, auginanti du jo sūnus, pakomentavo, kad ją ima juokas stebint tai, kas vyksta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)